Rivia: Här är träningskläderna för fest och vardag

Dansa, springa, lyfta, hoppa, svettas. Oavsett hur eller vart man tränar är motivation och inre styrka ett måste. Därför har Rivia Sports tagit fram en helt unik kollektion träningskläder som ska få varje kvinna att känna sig stark och snygg.

Passa på: Här hittar du årets skönaste sport-bh – 450 kr och fri frakt!

Tråkiga träningskläder är nu ett minne blott. Rivia Sports nya kollektion är en färgsprakande succé.

Med unika mönster och häftig design har de tagit marknaden med storm, nu vill man hjälpa kvinnor att hitta sin inre glöd och styrka.

– Snygga träningskläder gör mig glad och peppad. Jag får en extra boost av att ta på mig ett par färgglada tights, det gör att jag känner mig stark, säger Rivia Oliveira som har grundat företaget.

Som man ser i videon genomsyras hela varumärket av mottot: ”Bring out your amazon” vilket innebär man ska känna sig självsäker, stark och stolt över sin kropp och förmåga – oavsett vad.

Kollektionen består av 12 helt nya plagg där man hittar både tights, toppar, tröjor och en klänning – som blivit en riktig succé.

Kläderna är kaxiga men stilrena och passar lika bra i träningshallen som utanför.

– För mig är ett par tights det skönaste som finns. Träningsmodet blir allt mer utbrett och våra kläder kan användas till både vardags och fest vilket jag älskar, säger Rivia Oliveira.

Missa inte årets snyggaste kollektion – här kan du spana in alla nyheter.

Nästa artikel