”Zcooly har gjort succé här hemma!”

Publicerat: 2021-15-6

Appen Zcooly startade med ett tydligt mål – att ge alla barn chans att lyckas i skolan och lära sig för livet. Familjen Jansson har redan hunnit testa!
– William frågar ofta om han får spela Zcooly, säger mamma Mona.

Just nu låter Zcooly alla nya användare testa gratis till sommaren. Klicka här för att få din gratiskod.

Hemma hos familjen Jansson, med barnen Alvin, 12, och William, 4, har appen gjort succé. Appen samlar familjen som får en rolig stund tillsammans genom lärande lek.

– Zcooly fångar verkligen barnens intresse och jag tycker dom har lyckats superbra med den här tjänsten. Den engagerar både stora och små här hemma, säger hon.

Zcooly är utvecklat för att ta vara på det som är roligt med matematik och göra lärande spel av det. För att hålla motivationen uppe är spelen fyllda med roliga belöningar.

– Killarna tycker det är extra kul att man kan styra sin egen avatar, det är precis som i ett tv-spel. Och jag tycker det är toppen att de lär sig något på kuppen.

Mona är glad att han redan hunnit bekanta sig med begreppen inom matte, som han så småningom kommer lära sig i förskoleklass.

– William frågar ofta om han får spela Zcooly. För det mesta spelar han spelet där man lär sig klockan eller där man får lära sig bråk genom att driva ett kafé och baka tårtor.

Alla som ännu inte hunnit testa appen kan göra det gratis – just nu låter Zcooly alla nya användare testa appen helt utan kostnad.

Nästa artikel