Tips: 5 anledningar till att testa matteappen Zcooly

Publicerat: 2020-17-12

Spenderar barnen många timmar framför skärmen? Som förälder behöver man inte oroa sig om skärmtiden är meningsfull! Här är 5 anledningar till att testa matteappen Zcooly.

 

Just nu kan man testa Zcooly kostnadsfritt 2 månader! Hämta gratis-erbjudandet via den här länken 🙂

  1. Slipp tjat om skärmtid

Många föräldrar oroar sig över sina barns skärmtid. Om man låter barnen testa matteappen Zcooly, med över 300 spelövningar med fokus på matte, kan man låta dem sitta framför en skärm med gott samvete. Man kan känna sig helt trygg i att de samtidigt lär sig något!

 

  1. Lärandet blir en lek

Tusentals barn kämpar med matematiksvårigheter. Så ska det inte behöva vara! Zcooly vill göra matte roligt genom interaktiva spel, framtagna för att motivera barn att lära sig matte – och samtidigt tycka det är roligt.

 

  1. Användarna hyllar den

Den svenskutvecklade matte-appen hyllas av dem som redan testat. I Appstore har appen hela 4,6 stjärnor av 5 möjliga. En förälder som testat Zcooly, Therese, skriver så här: ”Ellah behöver öva på multiplikationstabellen inför nationella prov och har nu hittat ett roligt sätt att lära sig, hon som annars tycker att matematik är ganska tufft.”

 

  1. Den följer läroplanen

Upplägget i Zcoolys spelövningar är framtaget av erfarna pedagoger och följer samma progression som i läroplanen. På så sätt kan Zcooly hjälpa barnen att klara av matematiken i skolan. Ju tidigare man börjar, desto bättre förutsättningar att lyckas med avancerad matematik i framtiden.

 

  1. Det är gratis

Blir du nyfiken och vill låta ditt barn testa Zcooly? Just nu kan man testa helt gratis 2 månader om man använder länkarna i den här artikeln. Erbjudandet är tidsbegränsat och helt utan bindningstid. På det här sättet kan man utforska appens spelövningar i lugn och ro tillsammans med barnet!

 

Just nu kan man testa Zcooly kostnadsfritt 2 månader! Hämta gratis-erbjudandet via den här länken 🙂

Nästa artikel