Mamma Stina: ”Barnen vill inte slita sig från Zcooly-spelen”

Publicerat: 2021-24-5

Gör som mamma Stina och barnen Elisabeth, 9, och Ludwig, 5 – testa matteappen Zcooly helt gratis!
– Jag märkte fort att Zcooly uppmuntrar barnen att lära sig matte, säger mamma Stina Ohlsén.

Här får du din gratiskod: Testa Zcooly helt gratis 2 månader!

Familjen Ohlsén har testat matteappen Zcooly i ett par veckor – och barnen älskar den.

– Ludwig blir eld och lågor av att spela Zcooly, han vill inte slita sig från dem. Jag märker verkligen att han älskar det här med att låsa upp nya världar och belönas när han klarar spelen, och som bonus lär han sig och förstår mer matte. Det är toppen, säger hon.

Zcooly är en matteapp som erbjuder över 300 spelövningar framtagna av erfarna pedagoger. Alla spel är utvecklade för att göra matte motiverande och kul, och är anpassade efter barnens ålder och årskurs.

– Det är jättebra att spelen är anpassade efter kunskapsnivå. Elisabeth som har lätt för matte kan spela de mer utmanande spelen.

Det bästa med appen tycker Stina är att barnen lär sig matte på ett lekfullt sätt.

– Elisabeth säger det när hon spelar, att den här appen hade varit jättebra för andra i hennes klass som inte har det lika lätt med matten. Alla föräldrar borde låta sina barn testa Zcooly för att se om de blir mer motiverade att lära sig!

Blir du nyfiken att låta barnen testa? Just nu går Zcooly ut med ett mycket generöst erbjudande: prova gratis 2 månader! Hämta din kod via länkarna i den här artikeln.

Här får du din gratiskod: Testa Zcooly helt gratis 2 månader!

 

Nästa artikel