Låt lärande bli en lek – så fungerar smarta matte-appen

Publicerat: 2020-17-12

Att lära sig matte kan vara svårt och frustrerande för många barn. Men det behöver inte vara så! Zcoolys matte-app är skapad för att barn ska lära sig matte samtidigt som de har roligt. Just nu kan man testa appen helt gratis!

Just nu: Testa Zcooly gratis 2 månader. Ta del av erbjudandet här! 

 

Tusentals barn i Sverige kämpar med matematiksvårigheter. Men det finns ingenting som säger att den som har svårt för matte, inte kan bli bra – eller till och med bättre – än någon annan.

 

Två viktiga faktorer som spelar stor roll för inlärningen är motivation och anpassning efter barnets kunskapsnivå.
– Det har vi tagit fasta på när vi utvecklat Zcooly. Vi vill göra det roligt och motiverande att lära sig matte, säger Zcoolys grundare Jonathan Wadström.

 

Matteappen är som en värld av lärande spel, utvecklad tillsammans med erfarna pedagoger. Här finns över 300 olika spelövningar med olika svårighetsgrader som är anpassade efter barnets ålder och kunskapsnivå – allt för att vara tillräckligt utmanande och samtidigt inte kännas omöjliga. I Zcoolys spelvärld träffar man karaktärer som bonden Gunnart. Han behöver hjälp att mata djuren i Klockgården – och då måste barnen hålla koll på tiden.

 

För att hålla motivationen uppe möts barnet av roliga belöningar och positiv feedback efter avklarade övningar.

 

En som har testat Zcoolys app är mamman Therese, som har dottern Ellah.
– Ellah behöver öva på multiplikationstabellen inför nationella prov och har nu hittat ett roligt sätt att lära sig, hon som annars tycker att matematik är ganska tufft, berättar Therese.

 

Just nu kan man testa Zcooly helt gratis via ett tidsbegränsat erbjudande som endast gäller via länkarna i den här artikeln. Via länkarna kan man registrera sig och ta del av erbjudandet. Det tar 2 minuter att skapa ett konto.

 

Just nu: Testa Zcooly gratis 2 månader. Ta del av erbjudandet här! 

Nästa artikel