Därför hyllar mamma Sarah och döttrarna Julia & Lovisa matteappen

Publicerat: 2021-30-3

Julia, 6 år, har hittat ett roligt och motiverande sätt att lära sig matten för sin årskurs. I appen Zcooly kan hon välja och vraka bland över 300 spelövningar i matte, som passar alla 5-12 åringar.
– Man märker verkligen att Julias intresse för matte har växt! Hon pratar mer om matte hemma vid köksbordet, säger mamma Sarah, 34.

Just nu: Testa Zcooly gratis 2 månader. Ta del av erbjudandet här! 

Nu går Zcooly ut med ett extra generöst erbjudande till alla föräldrar vars barn ännu inte testat den hyllade matteappen. Just nu kan man testa appen helt gratis om man använder länkarna i den här artikeln.

Sarah Stråth är en av dem som hoppat på tåget och låtit döttrarna Julia och Lovisa testa.
– Man märker att de ser appen som ett spel, men det är ju så mycket mer! Nu lär de sig matten de behöver kunna för sin årskurs på ett roligt och motiverande sätt, säger Sarah och fortsätter:

– Det är extra kul när man ser att det verkligen ger resultat. Julia pratar mer om matte hemma vid köksbordet. Hon är mer intresserad av att lära sig och förstå.

Det bästa med Zcoolyappen, som är framtagen av erfarna pedagoger, tycker Sarah är att skärmtiden blir meningsfull.
– Man gillar ju inte när barnen sitter för mycket med skärmarna. Men när de väl behöver varva ned tycker jag det är toppen att ta fram Zcooly, då vet jag att de lär sig något samtidigt.

Blir du nyfiken på att testa Zcooly? Just nu får nya användare testa gratis via den här kampanjen! Det gäller endast via länkarna nedan.

Just nu: Testa Zcooly gratis 2 månader. Ta del av erbjudandet här! 

Nästa artikel