Charlotte Perrelli om matteappen: ”Barnen tycker det är superkul!”

Genom Zcooly har Adrian, 10, och hans lillebror Alvin, 5, hittat ett motiverande sätt att lära sig matte. Mamma Charlotte Perrelli tycker att alla småbarnsföräldrar ska låta sina barn testa den hyllade appen.
– Vi har kört Zcooly här hemma i flera månader och barnen tycker det är superkul, säger hon.

När man hittar glädjen och intresset i matematiken blir lärandet som bäst. Det har Charlotte Perrellis söner fått uppleva med appen Zcooly, som förvandlar läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik och pedagogik.

– Båda barnen tycker matte är roligt i grunden, och Zcooly har varit ett riktigt bra hjälpmedel för att få intresset att växa. Båda killarna spelar självmant, säger Charlotte.

Med Zcooly spenderar barnet meningsfull tid framför den skärm som så ofta används till intetsägande spel och slötittande, vilket Charlotte tycker är en av de främsta fördelarna med appen.

– Då våra barn nu är så mycket i telefonernas värld så tycker jag det är väldigt viktigt att de faktiskt lär sig något under tiden och inte bara spelar spel som inte ger dem något.

Varje vecka får Charlotte ett mejl från Zcooly med pedagogiska tips, förslag på matte kopplat till vardagen och tydliga beskrivningar om vad barnen har lärt sig i appen. På det här sättet blir det enklare för henne att hjälpa barnen med matten.

– Om man vet om framstegen kan man berömma barnen och få dem att sitta lite extra med just den här appen, säger hon.

Zcooly är skapat för barn 5-12 år av pedagoger och spelutvecklare, med stark grund i skolans läroplan. Gör som Charlotte och tusentals andra föräldrar – låt barnen testa Zcooly! Just nu kan nya kunder testa appen helt kostnadsfritt i 30 dagar.

Nästa artikel