Därför är VitaePro Sveriges mest sålda kosttillskott

Publicerat: 2018-9-11

VitaePro är Sveriges mest sålda kosttillskott – för sjunde året i rad. Kanske inte så konstigt med tanke på VitaePros goda rykte: 9 av 10 användare är nämligen så nöjda att de skulle rekommendera andra att testa det*.

Sugen på att testa VitaePro? Ett paket kostar just nu endast 154 kronor – och räcker i hela sex veckor!

VitaePro är kosttillskottet som används av såväl pensionärer som elitmotionärer – och anledningarna till dess popularitet är många.

Det kan handla om att man strävar efter att leva ett mer aktivt liv och vill ta hand om sina muskler och leder – eller bara ge kroppen den där lilla extra boosten.

VitaePro innehåller nämligen en unik sammansättning ingredienser med dokumenterad effekt på flera viktiga funktioner i kroppen, som bland annat hjärta, immunsystem och muskler.

Just muskeluppbyggnad är något man kan behöva lite extra hjälp på traven med när man blir äldre. Efter 40 blir det nämligen svårare för kroppen att bygga upp muskler och då kan VitaePro – i kombination med motion, sömn och en varierad kost – vara rätt väg att gå.

VitaePro innehåller D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, men även växtextraktet Boswellia serrata, som är bra för lederna.

Och det är många som upplever att VitaePro fungerar för dem.

8 av 10 personer som äter kosttillskottet skriver faktiskt under på att de är mer aktiva än innan de började äta det*. 9 av 10 användare skulle även rekommendera andra att testa det*.

Just nu har VitaePro ett introduktionserbjudande där man får prova det första paketet för endast 154 kronor. Självklart utan bindningstid.

Klicka här för att beställa hem Sveriges mest sålda kosttillskott – just nu halva priset!

*Resultatet är baserat på en kundundersökning genomförd 2020. N=1139 aktiva kunder.

Nästa artikel