Gör som slalomlegendaren Stig Strand – börja dagen med VitaePro

Publicerat: 2018-9-11

Den folkkäre slalomlegendaren Stig Strand har alltid levt ett aktivt liv och även efter avslutad karriär har det varit viktigt för honom att ta hand som sin hälsa. Sedan några år tillbaka börjar han dagen med kosttillskottet VitaePro.
– Det innehåller mycket av det jag behöver för att hålla mig aktiv, säger han.

Testa VitaePro – just nu 50% rabatt!

Med två segrar och fyra andraplatser i alpina världscupen är Stig Strand inget annat än en legendar inom slalomvärlden.

Och det är inte heller som att 64-åringen har legat på latsidan sedan han avslutade skidkarriären. Egenföretagare, föreläsare, sportkommentator och rådgivare – Stig är en man med många järn i elden.

Som gammal elitidrottare vet han hur viktigt det är med en hälsosam livsstil och rätt kost om man ska orka hålla igång. Sen några år tillbaka äter han även VitaePro – ett kosttillskott som innehåller ingredienser som är bra för flera av kroppens funktioner.

– Det är inte alltid så lätt att följa alla kostråd och därför tänker jag att kosttillskott är ett bra komplement. Jag har ätit vitaminer och antioxidanter i över 30 år och jag tror verkligen att det har haft en positiv effekt för mig, säger han.

Nu kan du också testa VitaePro – för halva priset! Klicka här för att läsa mer.

På fritiden lever Stig ett aktivt liv där han rör på sig mycket. Att vara ute i naturen, fiska och åka skidor är exempel på aktiviteter han gärna ägnar sig åt.

Med den typen av hobbys är det viktigt att hålla såväl muskler som leder i topptrim.

I VitaePro finns bland annat Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma, samt D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

– Mitt mål är att hålla kroppen i form även nu när jag blir äldre. Jag har alltid levt ett aktivt liv och det är viktigt för mig att kunna använda kroppen som jag vill, säger Stig, som inte har några planer på att sluta med VitaePro.

– Jag valde VitaePro redan 2009 och är väldigt nöjd eftersom det innehåller mycket av det jag behöver för att hålla mig aktiv och det har fungerat för mig sedan dess.

Vill du också göra som Stig och inleda dagen med Sveriges mest sålda kosttillskott? Just nu kan du testa VitaePro för halva priset: endast 154 kronor. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Nästa artikel