Pensionären Ewa äter VitaePro dagligen: ”Mår hur fint som helst”

Publicerat: 2018-9-11

Med två barn, tre barnbarn och ett barnbarnsbarn har pensionären Ewa Dufva minst sagt fullt upp. Sedan några år tillbaka äter hon VitaePro – kosttillskottet som är fulladdat med ingredienser som är bra för bland annat muskler och leder.
– Jag mår hur fint som helst, säger hon.

Nu kan du också testa VitaePro – för halva priset. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Man skulle kunna kalla Ewa Dufva för något av en ”stålmormor”.

Trots att hon sedan en tid tillbaka passerat pensionsåldern är det nämligen ständigt full rulle: hon dansar, tränar tre dubbelpass i veckan, springer stadslopp, påtar i trädgården och leker med barnbarnsbarnet.

Ska man leva ett så pass aktivt liv är det så klart viktigt att kroppen orkar med, och av den anledningen försöker Ewa också vara noga med vad hon äter. Samtidigt kan det ibland vara svårt att veta om man verkligen får i sig alla viktiga näringsämnen bara genom maten.

Just därför har Ewa sedan några år tillbaka valt VitaePro, som ett komplement till kosten.

– Jag tycker det är svårt att ha perfekta matvanor varje dag, året om. Därför tycker jag det är bra att använda VitaePro som ett extra tillskott till kosten, säger hon.

Sugen på att testa VitaePro? Första paketet kostar just nu endast 154 kronor!

VitaePro är fulladdat med ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen. Bland annat innehåller det Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma och vitamin D som bidrar till normal muskelfunktion – något som har varit extra viktigt för Ewa.

Fram till pensionen jobbade hon nämligen i 20 år som undersköterska – ett yrke som minst sagt har slitit på kroppen. När hennes son en dag tipsade om VitaePro kände hon att hon lika gärna kunde testa.

– Jag jobbade fortfarande då och beklagade mig för min son att jag var sliten i kroppen. Han berättade att han hade flera arbetskamrater som använde VitaePro och att de mådde väldigt bra. Så jag tänkte att då provar jag också.

I dag är Ewa väldigt tacksam för att hon lyssnade på sin sons uppmaning – och att hon kan leva det aktiva liv hon trivs bäst med.

– Jag mår hur fint som helst av att kunna leva ett liv fyllt av aktiviteter. Den bästa tiden är nu. Nu när jag har tid att göra allt som jag vill göra. Ser jag till att kroppen får det den behöver ha, då blir det en positiv spiral, säger hon.

Är du också sugen på att testa VitaePro? Just nu finns ett erbjudande där du får första paketet för halva priset – endast 154 kronor. Klicka på länken för att komma till erbjudandet.

Nästa artikel