”Kroppen känns bättre nu än när jag var 30 år”

Publicerat: 2019-11-10

Med ett förflutet som såväl brandman som handbollsspelare var det aldrig aktuellt för Jan att sänka tempot bara för att han börjar bli äldre. Han lever fortfarande ett aktivt liv och är glad över att ha börjat med en ny vana: att äta VitaePro.
– Kroppen känns bättre nu än när jag var 30 år, säger han.

Första paketet kostar just nu endast 154 kronor – och räcker i hela sex veckor. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Jan är en go’ och gla’ Göteborgare som gillar fart och fläkt. Att han har passerat pensionsålder är inget han låter sig påverkas av: man är inte äldre än man känner sig.

Däremot är det viktigt att även kroppen orkar med. Just därför försöker Jan leva ett så hälsosamt liv som möjligt, fyllt med såväl motion som bra, hemlagad mat.

Det här med kosttillskott och vitaminer har dock aldrig varit något han brytt sig nämnvärt om – fram tills att han upptäckte VitaePro.

VitaePro är kosttillskottet som innehåller ingredienser som är bra för musklerna och lederna. Perfekt för den som vill leva ett aktivt liv, det vill säga.

Jan kom först i kontakt med VitaePro efter att ha vunnit en två månaders prenumeration på en mässa. I dag äter han kosttillskottet regelbundet – något han säger har påverkat hans mående positivt.

– Jag är övertygad om att VitaePro är en stor anledning till att jag mår så bra som jag gör idag, säger han.

VitaePro innehåller en rad ingredienser, bland annat vitaminer, antioxidanter och omega 3-fettsyror, som är bra för flera av kroppens funktioner.

– Kroppen känns bättre nu än när jag var 30 år, säger Jan.

Att kunna göra som Jan och leva ett aktivt liv ska inte vara krångligt.

VitaePro levereras hem direkt till brevlådan var sjätte vecka – så att man inte behöver tänka på att lägga en ny beställning när kapslarna börjar ta slut. Givetvis är abonnemanget helt befriat från uppsägnings- och bindningstid.

Låt inte kroppen begränsa dig – gör som Jan och beställ hem VitaePro i dag. Just nu för halva priset!

Nästa artikel