Blossom Tainton: Därför har jag valt VitaePro

Publicerat: 2019-8-10

Artist, hälsocoach och föreläsare – Blossom Tainton är en kvinna med många strängar på sin lyra. För att orka hålla igång alla projekt är det viktigt att kroppen hänger med. Just av den anledningen har Blossom valt VitaePro.
– Jag vet att det innehåller ingredienser som är bra för kroppen, säger hon.

Ett paket VitaePro räcker i hela sex veckor och kostar just nu endast 154 kronor. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Förutom en framgångsrik karriär som artist har Blossom Tainton, 58, jobbat med träning i över 20 år och är ständigt aktuell i olika tränings- och inspirationssammanhang. Bland annat gjorde hon sex säsonger som programledare och coach i hälsoprogrammet Toppform på SVT.

När man lever ett så pass aktivt liv är det också viktigt att ta hand om sin kropp. Därför har Blossom valt VitaePro. Kosttillskottet innehåller en unik sammansättning ingredienser med effekt på flera funktioner i kroppen, bland annat muskler och leder.

– För att kunna hålla igång är balansen mellan aktivitet och vila nyckeln till framgång och som hälsocoach vet jag hur viktigt det även är med en sund kost. Därför tar jag VitaePro som ett komplement till kosten, för jag vet att det innehåller ingredienser som är bra för kroppen, säger hon.

Blossom har hunnit fylla 58 år och säger att hon är medveten om att kroppen inte är densamma som för 20 år sedan. Samtidigt behöver man inte dra ner på tempot bara för att man blir äldre – något hon själv är ett levande bevis på.

– Tvärtom är det viktigare än någonsin att fortsätta träningen, men man kan behöva anpassa aktiviteterna. Jag vill fortsätta vara aktiv på en nivå som känns bra för mig och där är VitaePro ett bra komplement. Det känns som att det ger min kropp det där lilla extra.

Om man vill ge sin kropp det som Blossom beskriver som ”det där lilla extra” går det att beställa hem Sveriges mest sålda kosttillskott VitaePro redan i dag.

Just nu går det att prova VitaePro i sex veckor för halva priset. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Nästa artikel