NYHET: Köp Postkodlott i november – få presentkort hos Ving på köpet till ett värde av 500 kronor

Publicerat: 2022-25-11

Längtar du också bort till varmare breddgrader? I november får du som ny kund ett erbjudande – 99 kr (ord. pris 170 kr) – och ett presentkort hos Ving (värde 500 kr) på köpet. Då har du chansen att få dela på resecheckar för 21 miljoner hos Ving.

Erbjudande i november: Första månaden för 99 kr (ord. pris 170 kr). Med   chans att få dela på resecheckar från Ving värda totalt 21 miljoner kronor.

Snön och kylan har gjort sitt intåg – och många av oss börjar längta bort till varmare breddgrader. Alla som betalar för en lott i november har chans att få dela på resecheckar från Ving värda 21 miljoner kronor. Om turen håller sig framme kan man välja mellan till exempel en solsemester, träningsresa eller cityresa på destinationer runt om i hela världen.

Går du med i Postkodlotteriet november får du  även en gåva i form av ett presentkort hos Ving – till ett värde av 500 kronor. 

I november har Postkodlotteriet ett bra erbjudande för alla nya kunder: första månaden för 99 kronor (ord. pris 170 kronor). För att ta del av erbjudandet följer man länkarna i den här artikeln. Då kommer man till Postkodlotteriets hemsida där man väljer hur många lotter man vill köpa och fyller i sina personliga uppgifter. 

Erbjudandet gäller nya kunder t.o.m 30/11 2022, och för max 3 lotter. 

Inte nog med resecheckar från Ving – alla med en Postkodlott har chans att få dela på vinster för i snitt 4 miljoner kronor varje dag*. Allt från fina varuvinster, 500 kronor till hundratusentals kronor lottas ut! Man har också chans att vinna en elbil varje lördag. I fjol blev 85 procent av Postkodlotteriets kunder vinnare – helt otroligt!

Erbjudande i november: Första månaden för 99 kr (ord. pris 170 kr). Med chans att få dela på  resecheckar från Ving värda totalt 21 miljoner kronor.

Nästa artikel