Guldregn över Oskarshamn – vann Guldvinsten i lördags

Publicerat: 2023-13-5

Det var Oskarshamn som tog hem Guldvinsten lördagen den 13 maj. Stort grattis till alla lyckliga grannar! För den som vill gå med i Postkodlotteriet: i maj får man första månaden för 59 kr.

Gör som 2454 andra Oskarshamnsbor – gå med i Postkodlotteriet. I maj får du första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr).

I Guldvinsten får ett postnummer dela på två miljoner, och det var exakt vad lyckliga grannar i Oskarshamn fick göra i lördags. Dessutom vann en ensam vinnare en Volkswagen ID.4 elbil, värd 627 599 kronor.

Det är inte första gången grannar i Oskarshamn blir vinnare i Postkodlotteriet. Sedan start 2005 har Oskarshamnsbor tillsammans vunnit drygt 37 miljoner kronor.

Inte nog med de större helgvinsterna – alla lottköpare har nya vinstchanser varje dag, året om. I fjol blev hela 83 procent av alla lottköpare vinnare! Som lottköpare kan man få ta del av allt från lyxiga varuvinster till pengavinster och bilar.

Om Guldvinsten, eller någon annan av Postkodlotteriets vinster, skulle landa i Oskarshamn igen, behöver man ha en lott för att ha chans att vinna. I maj har Postkodlotteriet ett bra erbjudande: få första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr). Man har ingen bindningstid – det går bra att säga upp valfritt antal lotter när man vill.

Gör som 2454 andra Oskarshamnsbor – gå med i Postkodlotteriet. I maj får du första månaden för 59 kr (ord. pris 180 kr).

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel