Fullspäckad höst och vinter i Postkodlotteriet – se efter vad du kan vinna

Publicerat: 2023-30-8

Resecheckar, Miljonnatten och den största Grannyran genom tiderna. Hösten och vintern i Postkodlotteriet är fullspäckad med fantastiska vinster som man har chans att vinna tillsammans med grannarna!

Nästa vecka kan du och dina grannar kan bli miljonärer i Grannyran! Köp din lott för 99 kr (ord. pris 180 kr) senast 30/9 och få två Lexingtonhanddukar på köpet (värde 500 kr).

Nästan en miljon svenskar är med i Postkodlotteriet – av tre enkla skäl. Man har i snitt cirka 10 000 vinstchanser om dagen, samtidigt som man bidrar till en bättre värld. Cirka 30 procent av lottpriset går till välgörenhet. Dessutom vinner man tillsammans med sina grannar, vilket många uppskattar. Delad glädje är dubbel glädje!

Här är några av lotteriets kommande vinster som man kan få chans att vinna tillsammans med grannarna i höst och vinter. Det är en minst sagt storslagen vinstkalender!

OKTOBER: Grannyran

Nästa Grannyra är i oktober, och då ska 119 miljoner kronor lottas ut till ett postnummer någonstans i Sverige. Sedan fördelas vinsten mellan de som har lott och bor inom postnumret. För att ha chans att få dela på vinsterna i Grannyran i oktober behöver man betala för en lott i september.

NOVEMBER: Resecheckar från Ving

Längtan efter utlandsresor är stor hos många. Nu kan man äntligen få chans att resa bort! I november lottar Postkodlotteriet ut resecheckar från Ving till ett värde av 24 miljoner. En miljon lottas ut till en postkod – varje vardag hela november. För att ha chans att vinna resecheckar från Ving behöver man betala för en lott i oktober.

DECEMBER: Nyhet! Miljonnatten

Miljonnatten är Postkodlotteriets stora nyhet i år! Vinstpotten består av totalt 16 miljoner kronor. 4 miljoner ska lottas ut till en vinnande postkod varje fredag – hela december. För att ha chans att vinna i Miljonnatten behöver man betala för en lott i november.

JANUARI: Största Grannyran genom tiderna

I januari ska 267 miljoner kronor lottas ut i Grannyran. Det är första gången i lotteriets historia som en så stor vinstsumma lottas ut till ett postnummer någonstans i Sverige! För att ha chans att vinna behöver man betala för en lott i december.

Nästa vecka kan du och dina grannar kan bli miljonärer i Grannyran! Köp din lott för 99 kr (ord. pris 180 kr) senast 30/9 och få två Lexingtonhanddukar på köpet (värde 500 kr).

Det här är Postkodlotteriet

• Välkommen till Postkodlotteriet – ett av Sveriges största lotterier. Svenska Postkodlotteriet, med programmet Postkodmiljonären, är ett av Sveriges största lotterier där du vinner ihop med dina grannar. Alla kan vinna på sin adress! I snitt lottas 9 998 vinster ut varje dag.

• Postkodlotteriets överskott går till 60 organisationer som gör världen bättre. Tack vare alla som är med i lotteriet blir det runt en miljard kronor om året. Cirka 30 procent av lottpriset går till välgörenhet.

• 83 procent av alla med Postkodlott vann under 2022. 124 personer blev miljonärer.

Vinster Varje Dag är en annonssida i samarbete med Svenska Postkodlotteriet. För mer information om lotteriet besök gärna vår hemsida: www.postkodlotteriet.se. Har du funderingar över något? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! 👉www.postkodlotteriet.se/kundservice/kontakta-oss

Nästa artikel