6 073 Värnamobor har gått med i Postkodlotteriet – så köper du din lott!

Publicerat: 2022-21-11

Många Värnamobor har vunnit tillsammans med grannarna i Postkodlotteriet. Sedan 2005 har över 97 miljoner kronor delats ut till stadens olika postnummer. Köp en Postkodlott du också, och få första månaden för 59 kr!

Erbjudande i november: Första månaden för 59 kr (ord. pris 170 kr). Då ingår chans att få dela på resecheckar värda 21 miljoner.

Många som bor i Värnamo är med i Postkodlotteriet – faktum är att över 6 073 Värnamobor har en lott. Alla som är med i Postkodlotteriet har chans på nya vinster varje dag – allt från femhundra kronor till hundratusentals kronor. Du har också chans att vinna fina varuvinster, där du kan välja mellan produkter från populära varumärken, samt en elbil varje lördag,

När det kommer till storvinster i Postkodlotteriet har Värnamo visat sig vara en turort. Mellan 2005 och 2022 har lyckliga grannar på olika postnummer runt om i Värnamo fått dela på över 97 miljoner kronor.

I september 2021 fick några lyckligt lottade Värnamobor jubla extra mycket när Guldvinsten landade här. De lyckliga grannarna på postnummer 331 36 fick dela på 2 miljoner kronor, och Agneta, en av grannarna, vann en bil.

– Oj, det låter helt fantastiskt! utbrast Agneta efter bilvinsten.

För chans att vinna med dina grannar – gå med i Postkodlotteriet! I november får alla nya kunder första månaden för 59 kronor (ord. pris 170 kr). Utöver lotteriets dagliga vinster har man under november även chans på en härlig specialvinst: Resecheckar från Ving värda 21 miljoner kronor ska nämligen delas ut till många lyckliga vinnare i december!

Via länkarna i den här artikeln kan du köpa din lott.

Erbjudande i november: Första månaden för 59 kr (ord. pris 170 kr). Då ingår chans att få dela på resecheckar värda 21 miljoner.

Nästa artikel