Grannyran våren 2022: Få chans på Postkodlotteriets största vinster i april

Publicerat: 2022-15-3

I april går årets första Grannyra av stapeln! Om turen håller sig framme kan man få dela på riktigt stora vinster tillsammans med sina grannar.

Erbjudande för nya kunder: Skaffa din lott i mars för 59 kr (ord pris. 170 kr). Du får en ljusstake från Ernst på köpet.

Alla som har betalat för en lott i mars har chansen att vinna tillsammans med sina grannar i årets första Grannyra. När man skaffar sin lott i mars får man en ljusstake från Ernst på köpet (värde 229 kr).

Tre gånger om året är det Grannyra – då delas Postkodlotteriets allra största vinster ut. Sedan Postkodlotteriet startades 2005 har 732 personer blivit miljonärer i Grannyran. I varje Grannyra blir i snitt 14 personer miljonärer.

En som haft turen på sin sida i Grannyran är Sara från Ängelholm. Efter att hennes mamma gick bort i cancer skaffade hon lotter i Postkodlotteriet för att stötta Cancerfonden. I april 2020 blev den ensamstående tvåbarnsmamman 2,3 miljoner rikare – och har nu förverkligat sin och barnens dröm om att flytta från lägenhet till hus.

­– Det går knappt att förklara hur det känns. Man blir inte lyckligare av pengar, men det är absolut en trygghet. Särskilt nu när jag pluggar, säger Sara.

Sara från Ängelholm vann över 2,3 miljoner i Postkodlotteriets Grannyra.

Inte nog med att kunna bli miljonär tillsammans med sina grannar i Grannyran – Postkodlotteriet delar i snitt ut hela 9 998 vinster om dagen*! Det innebär att alla som har en lott i Postkodlotteriet har chans att bli en av i snitt 7 463 vinnare som utses dagligen*. I fjol blev 85 procent av kunderna vinnare.

För att skaffa sin lott i Postkodlotteriet använder man länkarna i den här artikeln. Det är en smidig process – man behöver bara fylla i sina personuppgifter och sedan välja betalsätt. Alla som har en Postkodlott har nya vinstchanser varje morgon när man vaknar. Postkodlotteriet bevakar alla lottdragningar och kommer att höra av sig om man har vunnit. Man kan när som helst avsluta sin prenumeration.

Erbjudande för nya kunder: Skaffa din lott i mars för 59 kr (ord pris. 170 kr). Du får en ljusstake från Ernst på köpet.

Om Grannyran
I Grannyran lottas ett stort vinstbelopp lottas ut till ett vinnande postnummer någonstans i Sverige, och sedan fördelas vinsten mellan de som har lott och bor inom postnumret.  Hälften av vinstsumman delas mellan vinnarna i den vinnande postnumret, och andra hälften mellan vinnarna i den vinnande postkoden.

Hur många lotter du har och hur länge du har haft dem avgör hur stor del av en Grannyravinst du får. Det beror också på hur många personer som har en lott inom ditt postnummer och om du har extra mycket tur och bor i den vinnande postkoden.

Postkodlotteriet är ett prenumerationslotteri. En lott kostar 170 kronor per månad. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

*Baseras på siffror från hela perioden 2021.

Nästa artikel