Sänk elräkningen med flera tusenlappar i månaden

En investering i en värmepump kan väl aldrig innebära sparade pengar? Tänk om. På mindre än tio år kan din nya värmepump bli en ren plusaffär.

Spara pengar och energi med bästa luftvärmepumpen – här kan du läsa mer och spara tid genom att göra en kostnadsfri prisförfrågan.

Under vintermånaderna är det många husägare som svettas över att elräkningarna skjuter i höjden. I takt med att temperaturen sjunker är det nämligen mer regel än undantag att man lägger mer pengar på el.

Men det finns alternativ för den som är trött på att dyra elräkningar – och det alternativet stavas värmepumpar.

Ett populärt alternativ

I Sverige är värmepumpar ett väldigt populärt alternativ för den huvudsakliga uppvärmningen, och det är lätt att förstår varför. Här finns det nämligen pengar att tjäna.

Exakt hur mycket man sparar genom att installera en värmepump beror på framför allt två faktorer: vilken värmepump man väljer samt vilken uppvärmning man byter från. Mest pengar tjänar dem som byter från direktverkande el, det vill säga värme direkt från element.

Om man väljer en värmepump istället för att värma upp huset med el eller olja kan man minska sina uppvärmningskostnader med upp till 70 procent. En annan fördel med värmepump är att själv installationen är relativt skonsam för plånboken.

Helt kostnadsfri tjänst

Man kan även passa på att använda ROT-avdraget vid installation av värmepump – då har man rätt att dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Funderar du på att byta till värmepump? På www.bergvarme-info.se finns alla seriösa värmepumpsinstallatörer samlade på en plats. Där kan man snabbt och enkelt skapa en gratis prisförfrågan.

Den populära tjänsten fungerar i hela Sverige, och som ett extra plus är den helt kostnadsfritt och ej bindande att göra en prisförfrågan.

Spara pengar och energi med bästa luftvärmepumpen – här kan du läsa mer och spara tid genom att göra en kostnadsfri prisförfrågan.

Nästa artikel