Glädjebeskedet till villaägare: Så sparar du tusenlappar på att byta värmepump

Vid en första anblick kan ett byte till en värmepump känns som en krånglig och dyr investering. Det många dock inte vet är att det kan finnas stora pengar att spara.

Spara pengar och energi med bästa luftvärmepumpen – här kan du läsa mer och spara tid genom att göra en kostnadsfri prisförfrågan.

Många villaägare runt om i Sverige lägger ner väldigt mycket pengar på sin energiförbrukning, ofta mer än vad de i själva verket behöver.

De villaägare som fortfarande värmer upp sitt hus med el eller olja kan nämligen minska sina uppvärmningskostnader med så mycket som 70 procent.

Hur då? Jo, genom att istället för el eller olja välja att installera en värmepump.

På Bergvärme-info får du hjälp att hitta den installatör som passar dig bäst. Den populära tjänsten är helt kostnadsfri – och väldigt enkelt att ta del av.

Så fungerar det:

1. Surfa in på Bergvärme-Info där du blixtsnabbt kan skapa din kostnadsfria prisförfrågan.

2. Din prisförfrågan skickas sedan ut till alla värmepumpsinstallatörer som är anslutna till tjänsten i ditt område.

3. Installatörerna återkopplar med offerter, och sedan är det bara att välja det som passar dig bäst.

Glöm inte ROT-avdraget

Tjänsten är inte bindande och helt kostnadsfri – den fungerar i hela Sverige. I skrivande stund har över 55 000 installationer börjat på Bergvärme-Info.

Utöver att en värmepump radikalt kan minska dina uppvärmningskostnader så är även en annan fördel att det är en relativ billig process att installera en värmepump. Och man kan dessutom använda sig av ROT-avdraget på arbetskostnaden, vilket i praktiken ger ett avdrag på 30 procent på priset.

 

Spara pengar och energi med bästa luftvärmepumpen – här kan du läsa mer och spara tid genom att göra en kostnadsfri prisförfrågan.

Nästa artikel