Upplever du att din arbetsplats är underbemannad? Tipsa chefen om Uska.se!

Jobbar du inom vård och omsorg och upplever att din arbetsplats är underbemannad?
Har din arbetsgivare svårt att hitta ersättare när det är semestertider?
Tipsa din chef om Uska.se – Sveriges största rekryteringstjänst med tiotusentals kandidater som söker nytt jobb.

 Passa på:  Här väntar tiotusentals kandidater på jobb. Här kan din chef  lämna en  intresseanmälan för den populära tjänsten!

Vård och omsorg har länge präglats av underbemanning och personalkriser. Rapporter har visat att över hälften av landets kommuner har svårt att få tag i undersköterskor.

Jobbar du också inom vården och känner att du och dina kollegor går på knäna på grund av hög arbetsbelastning?
Har du svårt att få semester beviljad?
Får du ofta hoppa in och jobba övertid för att lösa personalbrist?
Då är det läge att tipsa din chef eller arbetsgivare om tjänsten Uska.se.

Uska.se har utvecklats för att hjälpa arbetsgivare att på ett enkelt sätt hitta kompetent personal. Samtidigt förändrar Uska.se situationen för landets alla undersköterskor och vårdbiträden och hjälper dem att hitta ett jobb som de verkligen trivs med.

– Vårt smarta matchningssystem är framtaget för att göra det lättare för personalen att hitta sitt drömjobb och för arbetsgivaren att hitta rätt person för tjänsten. Tack vare ny digital teknik har vi gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål, berättar Jesper Kennholt på Uska.se.

Hos Uska.se finns i dag över 10 000 kandidater som är redo för ett nytt jobb.

– Vi har samlat undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter på ett och samma ställe. Har du speciella önskemål så hittar du med några enkla steg kandidater med spetskompetens inom vården och specifika språkkunskaper, säger Jesper.

Låter det intressant? Tipsa din chef om Uska.se. Din arbetsgivare kan lämna sin intresseanmälan via länken här under, helt kostnadsfritt.

Här lämnar man sin intresseanmälan för Uska.se.

Nästa artikel