Kollagenpulver – en naturlig produkt som blivit en global succé

Kvinnor världen över söker efter skonsamma vägar till ungdomlig och slät hy. Om du är en av dem borde du testa kollagenpulver. Kollagenet i ”The Solution” från Oslo Skin Lab har testats i studier och många kvinnor vittnar om effekten det har på deras hud.

Här kan du beställa The Solution med 50% rabatt – du betalar endast 284 kronor för din första förpackning.

Vi är vana vid hudvårdsprodukter som appliceras på huden och verkar från utsidan. Därför överraskas många när de hör talas om The Solution från Oslo Skin Lab – ett kollagenpulver som boostar huden inifrån.

The Solution kommer i smarta dagsdoser som man blandar i mat eller dryck. Pulvret består av 100 procent rent kollagen som har bevisad effekt på rynkor, celluliter och hudens elasticitet.

Kollagen är en av hudens viktigaste byggstenar men med åldern avtar de naturliga nivåerna i kroppen. Med kollagentillskott kan man bromsa hudens åldrande och till och med reducera ålderstecken. Dessutom verkar det på all hud över hela kroppen.

Här kan du beställa The Solution med 50% rabatt på en förpackning med 28 dagsdoser.

Vetenskapliga studier visar att kollagenet i The Solution minskar rynkdjupet med i genomsnitt 20 procent på bara åtta veckor. Hos vissa kvinnor har fina linjer och rynkor minskat med hela 49,9 procent – det har man sett genom att göra en hudscanning innan och efter att de använt produkten. Man har även analyserat huden på lår och rumpa och sett att celluliter minskat.

– Vi får kontinuerligt bilder skickade till oss från användare som blir uppriktigt överraskade över hur mycket huden har ändrat sig när de jämför med hur deras hy var innan, berättar Oslo Skin Labs grundare Cecilie Nordstrøm.

Bäst effekt får man om man regelbundet använder The Solution och därför kan man bli medlem hos Oslo Skin Lab och prenumerera på produkten till ett extra förmånligt pris. Som medlem får man 30 procent rabatt på alla försändelser av The Solution och en ny förpackning i brevlådan var fjärde vecka. Just nu får man dessutom 50 procent rabatt på den första förpackningen när man startar ett medlemskap här.

Bli medlem hos Oslo Skin Lab – få 50% rabatt på första köpet och sedan 30% på kommande försändelser. Ingen bindningstid eller köpförpliktelse.

Nästa artikel