4 skäl att testa kollagenpulvret ”The Solution”

Smidigare, mjukare och mer elastisk hy. Det är resultatet många får av kollagenpulvret The Solution. Här är 4 anledningar att testa produkten.

Här kan du beställa The Solution med 50% rabatt – du betalar endast 284 kronor för din första förpackning.

The Solution är ingen snabbverkande mirakelkur. Några sådana finns knappast för den som väljer naturliga skönhetspreparat och inte vill injicera något i huden. Men däremot finns det högst relevanta studier som bevisar att kollagenpeptiderna som finns i The Solution har effekt på huden.

Här kan du beställa The Solution med 50% rabatt på en förpackning med 28 dagsdoser.

1. Ger mindre synliga rynkor
Studierna som gjorts på kollagenpeptiderna i The Solution visar att rynkdjupet minskar med i genomsnitt 20 procent. Men många får ännu bättre resultat så. Norska Silke Grane, 49 år, testade The Solution i åtta veckor. Inför testet och efter de åtta veckorna scannades hennes hy och resultatet visade att rynkdjupet minskat med 51 procent.

2. Minskar fina linjer
The Solution ger även effekt på de fina linjerna som dyker upp när huden åldras och ofta visar sig kring ögonen. Många kvinnor som testat The Solution har relativt snabbt fått synlig effekt på dessa linjer.

3. Reducerar celluliter
Kollagenpulvret ger inte bara effekt i ansiktet utan över hela kroppen. En studie med fokus på celluliter och kollagenpeptiderna i The Solution pågick i sex månader med 105 kvinnor i åldern 24–50 år. Celluliterna och hudens textur blev avsevärt förbättrad i gruppen som fick kollagen jämfört med kontrollgruppen som fick placebo.

4. Har dokumenterad effekt
Många skönhetsprodukter lovar stort men håller tunt. Effekten av The Solutions kollagenpeptider finns dokumenterad i väl genomförda studier. Dessutom vittnar många kvinnor som testat produkten om att den verkligen fungerar.

Bli medlem hos Oslo Skin Lab – få 50% rabatt på första köpet och sedan 30% på kommande försändelser. Ingen bindningstid eller köpförpliktelse.

– På en månad har min hy blivit mer elastisk, fått mer lyster/glow och mina kråksparkar runt ögonen har blivit mindre synliga, berättar Susanne Nielsen, 53 år.
Nästa artikel