Banken: Det kan sänka månadskostnaden

Många svenskar sitter i en svår ekonomisk situation genom att ha dragit på sig flera lån med väldigt höga räntor. Men det finns ett sätt att rädda ekonomin och få en tryggare tillvaro. Så här kan du göra.

Samla dina lån hos Resurs Bank. Låna upp till 300 000 kronor till bra ränta.

Den ekonomiska situationen kan snabbt förändras till det sämre. Speciellt om man har dragit på sig många små lån med hög ränta.

Det är inte ovanligt att man betalar av datorn hos en kreditgivare samtidigt som man har ett annat lån för att renovera huset.
Problemet med att ha många små lån är att man ofta betalar en högra månadskostnad än vad man egentligen behöver. Men många människor vet inte hur man ska göra för att få kontroll över sin ekonomi.

Det är här som Resurs Bank kan kliva in och hjälpa till. Genom att samla sin lån till ett så kan man få en mycket bättre ränta vilket kan spara mycket pengar – och rädda ekonomin.
– Om man har tre stycken lån på 30 000 kronor så kan man samla ihop det till ett lån för att få ner månadskostnaden. Istället för att till exempel betala 3 000 kronor så får man ner kostnaden till 2 000 kronor, säger Patrik Hankers, på Resurs Bank.

Hos Resurs Bank är det gratis att ansöka om lån och går det att låna upp till 300 000 kronor utan säkerhet till bra ränta. De hjälper även kunderna med att samla sina tidigare lån för att allting ska gå så smidigt som möjligt.
– Vårt mål är alltid att ge besked inom 24 timmar till kunden, säger Patrik Hankers.

Samla dina lån hos Resurs Bank. Låna upp till 300 000 kronor till bra ränta.

Nästa artikel