Sylvia: “Det känns tryggt att ha det i plånboken”

Efter att Sylvia Berglund, 78, hörde talas om trådlös skimning agerade hon snabbt. Hon och en väninna styrde stegen mot Clas Ohlson – och köpte flera SkimSafe-kort. – Jag rör mig mycket ute bland folk, så det känns tryggt att ha det i plånboken, berättar hon.  

Här kan du beställa SkimSafe-kortet direkt hem till brevlådan – kortet som stoppar tjuvar från att stjäla dina kortuppgifter trådlöst. Betala med kort eller faktura. Med koden ”fb2019” får du fri frakt.

I Öjebyn utanför Piteå är 78-åriga Sylvia Berglund ett välkänt ansikte ute på stan. Något lugnt pensionärsliv är det verkligen inte tal om – enligt egen utsago är hon alltid på väg någonstans.

– Folk känner igen mig och brukar vinka när jag kommer farandes i min gröna bil, säger hon och skrattar.

Rör sig mycket på stan

Sylvia lever ett väldigt aktivt liv. När hon inte är volontär på äldreboendet och i kyrkan gillar hon att måla och virka. Hon rör sig mycket ute bland folk – och det är här SkimSafe-kortet kommer in i bilden.

– Jag såg en annons om SkimSafe på Facebook, och blev snabbt intresserad, berättar hon.

SkimSafes skyddskort är ett effektivt skydd mot trådlös skimning. Kortet innehåller nämligen teknik som gör det omöjligt för tjuvar att stjäla kortinformation trådlöst.

“Jag köpte tre kort”

Eftersom Sylvia rör sig mycket bland folk kände hon sig manad att investera i SkimSafe-kortet. Kort efter att ha sett annonsen ringde hon därför sin väninna.

Beställ kortet som stoppar tjuvar från att stjäla dina kortuppgifter trådlöst. Betala med kort eller faktura.

– Vi gick till Clas Ohlson några dagar senare. Jag köpte tre kort, och hon köpte till sina barn.

Tanken var att hennes sambo skulle få ett av skyddskorten, något som dock skulle visa sig lättare sagt än gjort.

Därför är hon nöjd

– Han tyckte det var för jobbigt, fastän jag förklarade att det bara var att lägga det i plånboken, säger hon och skrattar. Hon berättar även, med glimten i ögat, att hon har långt gångna planer på att själv lägga det i sambons plånbok.

Sylvia har haft SkimSafe-kortet i några månader nu, och ångrar inte att hon köpte det. Snarare tvärtom.

– Jag är jättenöjd. För mig är det en trygghet att ha det i plånboken. Det känns inget vidare att man kan bli av med pengarna trådlöst annars, riktigt obehagligt. Därför känns det väldigt bra att ha SkimSafe i plånboken, jag är supernöjd.

Passar alla plånböcker

Med SkimSafe-kortet i plånboken kan man känna sig säker på att tjuvarna inte stjäl kortuppgifterna trådlöst. Kortet ser ut som ett helt vanligt bankkort och passar alla plånböcker.

Här kan du beställa SkimSafe-kortet direkt hem till brevlådan – kortet som stoppar tjuvar från att stjäla dina kortuppgifter trådlöst. Betala med kort eller faktura.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel