Stoppar tjuvar från att stjäla kortuppgifter trådlöst

Har du ett kontaktlöst kreditkort i plånboken? Då kan du drabbas av trådlös skimning – utan att märka något. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan inte tjuvarna komma åt dina pengar trådlöst.

Via den här länken får du just nu fri fakt på din beställning. Med SkimSafe-kortet i plånboken är du skyddad mot trådlös skimning.

Antalet kontaktlösa kort fortsätter att öka i Sverige. Med kontaktlösa betalkort kan man betala utan att behöva slå in någon pinkod, genom att helt sonika bara blippa sitt kort. Med tekniken i dessa nya kort så kom också möjligheten att trådlöst stjäla kortuppgifter, så kallad trådlös skimning.

Så kan dina kortuppgifter stjälas trådlöst

Tjuvarna behöver bara stå i närheten av dig för att inom loppet av några sekunder ha kopierat de upplysningar de behöver med en app eller avläsare. Oftast märker man inte att man har drabbats av trådlös skimning förrän man kollar saldot på sitt konto och ser att pengarna är borta. Men det finns ett billigt skydd som stoppar tjuvarna.

SkimSafe har tillverkat ett hyllat skyddskort mot trådlös skimning.

Beställ skyddskortet idag

Om du köper kortet och placerar det i din plånbok kommer du att vara helt skyddad mot trådlös stöld av dina kortuppgifter. Kortet innehåller modern teknik med en störsändare som blockerar alla trådlösa skimningsförsök. Kortet placeras i plånboken tillsammans med dina andra kort och har en livstid på över fem år.

SkimSafe-kortet är Norden mest sålda skydd mot den här nya typen av moderna ficktjuvar, och varje kort genomgår omfattande kvalitetskontroller så att man som konsument ska kunna känna sig hundra procent säker. Passa på att köpa kortet med fri frakt redan i dag genom att klicka på länken nedan.

Klicka HÄR för att beställa hem kortet – det går att betala med kort eller faktura.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel