Skrämmande utveckling: Aldrig har risken varit högre att bli utsatt för skimning

De flesta av oss har hört talas om skimning. En utstuderad och skamlös metod för tjuvarna att stjäla dina kortuppgifter utan att ta dina kort. Och tyvärr ökar den här typen av brott drastiskt i Sverige.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – klicka här för att läsa mer. Ange bonuskoden ”fb2019” – och få fri frakt.

Polisen rapporterar om en stadig ökning av svenskar som drabbats av denna nya tidens brott.

Tjuvarna behöver bara en mobiltelefon eller avläsare så kan de på upp till en meters avstånd stjäla känslig kortinformation. Bara 2017 anmäldes tiotusentals fall av kortbedrägerier i Sverige.

Kontona kan tömmas snabbt utan att du märker någonting. Och i dagens växande näthandel behövs det ofta bara kortnummer för att ett köp ska kunna genomföras.

Passa på: Här är superkortet som skyddar dig mot kortbedrägerier. Nu endast för 299 kr – och fri frakt med koden ”fb2019”.

Lösningen som skyddar dig

Det är skrämmande att antalen skimningsbrott skjutit i höjden de senaste åren. Men ändå skönt att det nu finns en enkel lösning på problemet. SkimSafe är ett kort som du lägger i din plånbok, och tack vara den moderna tekniken blir det omöjligt för tjuvarna att läsa av dina kort.

Om någon försöker så skapar SkimSafe-kortet ett omedelbart elektromagnetiskt fält som gör det omöjligt att läsa av dina kortuppgifter. Kortet är en rimlig investering som skyddar dig i minst fem års tid. Kortet är bara 1,5 millimeter tjockt och passar i alla plånböcker.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – klicka här för att läsa mer. Ange bonuskoden ”fb2019” – och få fri frakt.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel