Recension: Skimsafes skyddskort får toppbetyg av kunderna

Säkerhetsföretaget Skimsafe tillverkar Sveriges mest köpta skyddskort mot trådlös skimning. Skyddskortet, som skyddar upp till 8 betalkort i plånboken eller handväskan, hyllas nu av användarna och får toppbetyg i recensioner på nätet.
– Jag är jättenöjd! Detta fungerar verkligen och är en billig investering, skriver Mikael.

Nyheten om att kontaktlösa betalkort enkelt kan skimmas trådlöst har fått svenskarna att agera. Hundratusentals svenskar har vänt sig till säkerhetsföretaget Skimsafe för att skydda sina betalkort mot trådlösa kortavläsare. Och nu strömmar hyllningarna in.
– Jag är jättenöjd! Jag har testat så att det fungerar i verkligheten och av 29 tester så har ingen läsare läst av mitt kort när jag har haft mitt SkimSafe-kort i plånboken. Detta fungerar verkligen och är en billig investering, skriver Mikael.

Skimsafe har utvecklat SkimPower®-tekniken – en modern teknik för att stoppa trådlös kopiering av betalkort. Skyddskortet passar alla plånböcker, korthållare och mobilskal och skyddar upp till 8 betalkort i plånboken eller handväskan.
– Man är ju rädd om sina pengar. Jag blev så glad att man kan skydda sig så lätt. Nu har jag köpt både till mamma, pappa och min man. Skulle vilja köpa till alla jag känner. Perfekt present till någon som har allt! skriver Lotta som ger Skimsafe-kortet 5/5 i betyg.

En stor anledning till att Skimsafe-kortet hyllas av kunderna är att det även fungerar utomlands. Oavsett var man befinner sig i världen stoppar Skimsafe-kortet alla försök till trådlös skimning. Det gör att många känner sig trygga på till exempel semesterresor.
– Jag köpte mitt kort för några månader sedan och har sedan dess varit utomlands flertalet gånger och med Skimsafe-kortet känner jag mig alltid trygg, säger Sabina som betygsätter skyddskortet med en femma.

Skimsafe-kortet kostar bara 299 kronor och finns att köpa på www.skimsafe.se. Den som hellre vill köpa kortet i butik kan givetvis göra det. SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.
– Det är bara dumt att inte skydda sina kredit- och betalkort. Inte bara dumt, det kan bli väldigt kostsamt också, säger kunden Hans.
– Värt varenda krona. Nu behöver man inte noja runt och tänka på att nån ska komma åt ens bankuppgifter. Köp! skriver Anette.

Investera i ett Skimsafe-kort i dag genom den här länken – med fri frakt

Nästa artikel