Mobilen – kan nu användas för att stjäla kortuppgifter trådlöst

I dag kan vi använda mobilerna till allt, och det kan dessvärre även de kriminella. Bara med hjälp av mobiltelefonen kan bedragare använda en listig metod för att kopiera dina kortuppgifter trådlöst. Lyckligtvis finns det en lösning för att skydda sig mot detta.

Passa på: Här är superkortet som skyddar dig mot trådlös skimning. Nu endast för 299 kr – och fri frakt.

Listiga bedragare kan använda en app som läser av dina kortuppgifter från nära håll. De behöver bara hålla mobilen vid sidan av din väska och det tar inte mer än ett par sekunder.

Du märker ingenting och tjuvarna får de kortuppgifter de behöver för att handla på internet. Det är detta som kallas för trådlös skimning.

Här är skyddskortet som skyddar dig mot trådlös skimning. Nu endast för 299 kronor – och gratis frakt.

Så skyddar man sig

Fram tills idag har det varit svårt att skydda sig mot trådlöst stöld av kortuppgifter med hjälp av en mobiltelefon. Det är så vanligt med mobiler i dagen samhälle och ingenting som skulle uppfattas som märkligt.  Lyckligtvis finns det ett skyddskort som fungerar.

SkimSafe-kortet innehåller en teknisk lösning som skyddar bankkort, id-kort och resekort mot trådlös skimning. Det är också utformat så att det inte skadar magnetremsor eller chip på dina andra kort.

Skyddskortet placeras i plånboken med dina övriga kort och skyddar dig mot trådlös stöld av dina kortuppgifter. Kortet har en störsändare som blockerar alla skimningsförsök som görs från en mobiltelefon.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – klicka här för att läsa mer.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel