Ingemar hyllar tjänsten: ”Känner mig väldigt trygg”

Kort- och identitetsbedrägerier är bland de vanligaste brotten i Sverige. Ingemar Hansson, 62, är en av alla drabbade – men med SkimSafe Online fick han snabbt hjälp.
– Jag är väldigt imponerad över hur bra det fungerar, säger Ingemar.

Skydda dina personliga uppgifter på nätet: Prova SkimSafe Online gratis i 1 månad!

Att som privatperson veta hur man ska skydda sig mot kort- och identitetsbedrägerier är väldigt svårt. Därför är det tur att SkimSafe Online finns.

SkimSafe Online är en heltäckande tjänst som skyddar dina uppgifter från att hamna i fel händer.

Tjänsten går ut på att SkimSafe ständigt bevakar din identitet och dina personliga uppgifter som kan användas i ett bedrägeri, och meddelar så fort något inträffar så att ett pågående bedrägeriförsök kan stoppas direkt.

Man får notiser ifall någon till exempel har tagit en kreditupplysning på en eller om ens betalkortsnummer skimmats och finns till salu på nätet.

Om olyckan skulle vara framme får man snabbt hjälp av en kunnig handläggare på SkimSafe – något som Ingemar Hansson kan skriva under på.

Passa på: Nu har du chansen att prova SkimSafe Online GRATIS i 1 månad. Klicka här för att ta de av erbjudandet! 

Fick snabb och effektiv hjälp

Han fick hjälp med att få tillbaka sina pengar från en oseriös shoppingsajt som började dra pengar varje månad för ett medlemskap – ett medlemskap som Ingemar inte hade tecknat.

– Jag skulle handla på nätet. Plötsligt började det försvinna pengar från mitt konto, då förstod jag att något var riktigt galet.

Ingemars bank stod handfallen och kunde inte hjälpa honom. Som tur var så hade Ingemar annat skydd i form av SkimSafe Online.

– När jag märkte att det hade blivit fel så mejlade jag SkimSafe Online, och sen blev jag snabbt kontaktad och fick hjälp av dem. Jag behövde inte ta kontakt med företaget. SkimSafe tog över och löste allt utan att jag behövde göra någonting, vilket var väldigt bra.

Ingemar är väldigt imponerad och nöjd över hur smidigt och bra SkimSafe Online fungerar, och han rekommenderar det gärna till andra personer han kommer i kontakt med.

Jag fick hjälp att få tillbaka pengarna. Inte jättemycket pengar ­– men det är pengar ändå. Jag är jättenöjd med det.

– Folk kan göra bedrägerier utan att man märker det. När man ser hur enkelt det är att bli drabbade känns det skönt att ha ett skydd. Jag känner mig väldigt trygg med SkimSafe Online, säger Ingemar.

Slipp oro: Här kan du hämta ditt exklusiva erbjudande >>

SkimSafe Online finns även att köpa i butik hos Clas Ohlson.

Nästa artikel