Här är kortet som skyddar dig mot bedragarna

De flesta har hört talas om trådlös skimning – en utstuderad och skamlös metod för tjuvarna att kopiera dina kortuppgifter utan att ta dina kort. Men med SkimSafe-kortet i plånboken behöver du aldrig oroa dig för att drabbas av trådlös skimning.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – klicka här för att läsa mer. Ange bonuskoden ”fb2019” – och få fri frakt.

Under de senaste åren har antalet kortbedrägeribrott slagit i höjden, och ett av de vanligaste är så kallad trådlös skimning.

Trådlös skimning innebär att någon olovligen kopierar dina kontokortsuppgifter och således får kontroll över dina pengar.

Det värsta av allt är att man sällan upptäcker det förrän det är för sent. Det absolut sista man vill ska hända på semestern.

Beställ kortet nu och slipp oroa dig på semestern. Kostar endast 299 kronor!

Kan stjäla dina kortuppgifter på upp till en meters håll

De flesta skimningsapparater som används kräver att bedragaren är i närheten, som i en hiss, på bussen eller kanske när man ligger och solar på stranden. Men polisen rapporterar nämligen också om apparater som kan stjäla kortuppgifterna från över en meters håll.

Det har fram tills i dag varit väldigt svårt att skydda sig mot den här typen av brott, men nu har det äntligen kommit en lösning.

Med SkimSafe-kortet i plånboken är man nämligen helt skyddad mot trådlös skimning. Kortet placeras i plånboken med övriga kort och gör att ingen kan läsa av och kopiera kortuppgifterna. Om någon försöker så aktiveras den inbyggda störsändaren, vilket gör kortinformationen oläsbar.

Beställ SkimSafe-kortet på bara några sekunder här! Ange bonuskoden ”fb2019” – och få fri frakt.

Kortet fungerar i minst fem år och kostar bara 299 kronor om man passar på att beställa i dag.

Finns även att köpa hos Clas Ohlson, MediaMarkt och Elgiganten.

Nästa artikel