Därför är SkimSafe-kortet ett måste i plånboken

Har du ett kontaktlöst kreditkort i plånboken? Då kan du drabbas av trådlös skimning – och bli av med dina surt förvärvade pengar. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan inte tjuvarna stjäla dina kortuppgifter trådlöst.

Klicka HÄR för att beställa hem kortet – det går att betala med kort eller faktura. Med SkimSafe-kortet i plånboken är du skyddad mot trådlös skimming.

Antalet kontaktlösa kort fortsätter att öka i Sverige. Med kontaktlösa betalkort kan man betala utan att du behöver slå in någon pinkod, genom att helt sonika bara blippa sitt kort. Med tekniken i dessa nya kort så kom också möjligheten att trådlöst stjäla kortuppgifter, så kallad trådlös skimning.

Så kan duna kortuppgifter stjälas trådlöst

Tjuvarna behöver bara stå i närheten av dig för att inom loppet av några sekunder ha kopierat de upplysningar de behöver med en app eller avläsare.

Oftast märker man inte att man har drabbats av trådlös skimning förrän man kollar saldot på sitt konto och ser att pengarna är borta. Men det finns ett billigt skydd som stoppar tjuvarna.

Beställ skyddskortet idag

SkimSafe har tillverkat ett skyddskort mot trådlös skimning. Om du köper kortet och placerar det i din plånbok kommer du att vara helt skyddad mot trådlös skimning.

Kortet innehåller modern teknik med en störsändare som förhindrar alla trådlösa skimningsförsök. Kortet placeras i plånboken tillsammans med dina andra kort och har en livstid på minst fem år. SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Klicka HÄR för att beställa hem kortet med gratis frakt – det går att betala med kort eller faktura. 

 

Nästa artikel