Black Week: Första månaden gratis

Från personerna bakom SkimSafe-kortet kommer nu SkimSafe Online: En tjänst som bevakar din identitet och personliga uppgifter dygnet runt.

Trygghet för dig och din familj: Prova en månad gratis! Klicka HÄR för att läsa mer om den heltäckande tjänsten >>

Visionen med SkimSafe Online är att du ska känna dig trygg i din vardag och inte behöva oroa dig över att din identitet eller personliga uppgifter hamnar i fel händer.

Med SkimSafe Online får du på ett snabbt och smidigt sätt en tjänst som skyddar mot ett av de vanligaste brotten i Sverige: kort- och identitetsbedrägerier. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att testa gratis i en månad.

Intresserad av att testa Skimsafe Online en månad gratis? Under Black Week finns ett prova-på-erbjudande för Sveriges mest heltäckande ID-skydd!

Den nya tjänsten från SkimSafe är uppdelade i tre områden som ämnar att ge dig full säkerhet online:

1. Förebygga

SkimSafe Online bevakar dina känsliga uppgifter som personnummer, bankkort och e-postadresser hos kreditupplysningsföretag och i offentliga register. Om tjänsten skulle upptäcka någon onormal aktivitet som sticker ut på fel sätt så får du ett meddelande direkt. Vidare så får du även hjälp med vidta viktiga skadeförebyggande och skademinimerande åtgärder.

2. Hantera

Om olyckan skulle vara framme så hanterar SkimSafe Online det. Du får experthjälp om du drabbas av identitetsbedrägeri, kortbedrägeri eller kränkande publiceringar på internet. Du får även assistans med utredningsarbete, bestridande av felaktiga fordringar och kontakt av näthatare. Du kan ringa SkimSafe Online dygnet runt om du misstänker att du har blivit utsatt för något. SkimSafe Online hanterar med andra ord allt.

3. Ersätta

SkimSafe Online finns med ända in i slutet. Med hjälp av en personlig agent så kan du få hjälp att bestrida fakturor, ändringar i register, felaktiga kreditupplysningar med mera. Tjänsten driver till och med ditt ärende i domstol om det skulle krävas – helt utan självrisk.

Intresserad av att testa SkimSafe Online en månad gratis? Under Black Week finns ett prova-på-erbjudande för Sveriges mest heltäckande ID-skydd!

SkimSafe Online finns också att köpa i butik hos Clas Ohlson.

Nästa artikel