5 anledningar till varför alla borde ha SkimSafe-kortet i plånboken

En mobiltelefon. Det är allt tjuven behöver för att stjäla dina kortuppgifter – och det tar inte mer än ett par sekunder. Med en mobilapp eller avläsare kan dina kortuppgifter bli kopierade trådlöst utan att du märker något.

Lika enkelt som du blippar ditt kort i kassan – lika enkelt är det för någon att skimma ditt kort  trådlöst och sedan använda dina kortuppgifter.

Men det finns en lösning: SkimSafe-kortet, ett skyddskort med inbyggd störsändare som stoppar trådlös skimning. I den här artikeln har vi samlat fem anledningar till varför alla borde ha det här kortet i plånboken.

Passa på: Här är superkortet som skyddar dig mot trådlös skimning. Nu endast för 299 kr – och gratis frakt.

1. Oslagbart sätt att skydda sig mot trådlös skimning

Det har fram tills i dag varit nästan omöjligt att skydda sig mot trådlös skimning. Med SkimSafe-kortet i plånboken är dina betalkort helt skyddade mot trådlös avläsning. Den inbyggda störsändaren i kortet gör nämligen din kortinformation oläsbar för trådlösa tjuvar.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – här kan man köpa skyddskortet.

2. Koppla av på semestern

Med SkimSafe-kortet i plånboken är du helt skyddad mot trådlös skimning även utomlands. Kortet placeras i plånboken med övriga kort och gör att ingen kan läsa av dina kortuppgifter trådlöst.

3. Skyddar dig i över fem år

SkimSafe-kortet innehåller modern teknik som gör det omöjligt för tjuvarna att läsa av dina kort trådlöst. Kortet fungerar i fem års tid innan det måste bytas ut mot ett nytt.

4. Passar alla plånböcker

Kortet ser ut som ett helt vanligt kreditkort och passar alla plånböcker. Det kostar endast 299 kronor vilket är en liten investering med tanke på hur länge du är skyddad.

5. Just nu: Fri frakt

Just nu får alla som beställer ett eller flera SkimSafe-kort fri frakt på sin beställning. Om man klickar på länken nedan får man frakten på köpet – och slipper oroa sig för att bli utsatt för trådlös skimning.

Beställ skyddskortet som skyddar dig och din familj mot trådlös skimning här!

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel