Volkswagen bjuder på spännande nyheter!

Är du ute efter en ny firmabil eller vill du kanske bara utforska marknaden?
Då vill du inte missa Transportbilsdagen den 25 augusti på Solvalla!
En av utställarna är Volkswagen som dagen till ära har med sig flera nyheter som besökare kan få provköra – helt gratis.


Nu kan du föranmäla dig till årets hetaste branschdag för lätta transportbilar!

Transportbilsdagen är eventet som samlar hela branschen på ett och samma ställe. Här kan du hitta allt du behöver till din företagsbil, såsom bilinredning samt provköra och jämföra över 50 olika modeller för att hitta din nästa arbetshäst.

­­– Det är ett jättebra tillfälle för kunder att få testa flera bilar samtidigt, berättar Jonas Carlén, Märkeschef Transportbilar på Volkswagen Stockholm.

En utställare du inte vill missa på Transportbilsdagen är just Volkswagen. Med hela nio bilar på plats ges besökare en unik möjlighet att utforska en stor del av deras utbud med allt från storfavoriterna Transporter och Crafter till andra spännande nyheter.  

– Vi har en hel del nyheter med oss. Vi har dels våran elbil ID Buzz Cargo och personbilsvarianten ID Buzz som vi inte hade med oss förra året. Vi har även med oss vår helt nya pickis Amarok, som förmodligen har premiär i oktober, berättar Jonas.

En nyhet som Jonas lyfter lite extra är elbilen ID Buzz – en färgsprakande 5-sitsig personbil som utan problem kan användas som både företagsbil och familjebil då dess soffa och säten är enkla att lyfta ut. 

­– Det är en fantastiskt kul och tyst bil att köra med bra svängradie. Vissa väljer även denna istället för skåpbilen och ställer då in en vägg bakom lastutrymmet. Man blir även ganska glad av att se bilen, folk stannar till, tycker den är charmig, kul och lite varm.

Elbilen ID Buzz fungerar lika bra som familjebil som arbetsbil.

Dagen till ära kommer Volkswagen även ha ett exklusivt erbjudande för alla besökare.

– Vi kommer ha ett erbjudande på T6 Kombi, ett speciellt paket med lite tillbehör till ett bra förmånligt pris.

Är du sugen på att upptäcka Volkswagens utbud? Tveka då inte med att besöka Transportbilsdagen den 25 augusti i Solvalla. Eventet är helt gratis och alla är välkomna. Det enda som krävs är en föranmälan vilket görs enkelt på hemsidan. Alla som föranmäler sig är dessutom automatiskt med i en tävling med chansen att vinna fina priser.

Klicka på länken nedan för att föranmäla dig till Transportbilsdagen!

Om Transportbilsdagen

  • Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar
  • 50 transportbilar
  • 28 utställare
  • Fri entré och parkering
  • 25 augusti på Solvalla kl 08-15

Nästa artikel