Mannen vann en miljon på Tipsduellen – hade ingen aning

I söndags blev en 50-årig man från Bromma historisk som den första miljonvinnaren av Tipsduellen.
Mannen hade ingen aning om att han blivit ensam med alla rätt och vunnit hela 1 miljon kronor.
Han fick beskedet av Snabbare över telefon dagen efter omgången hade avslutats.
Nu välkomnar Snabbare alla nya spelare med 100 kronor i sportbonus.

Nyhet hos Snabbare: Tipsduellen med 1 miljon kronor till en ensam vinnare. Läs mer här!

I helgen inträffade den första miljonvinsten på Snabbares storsatsning Tipsduellen.

En 50-årig man från Bromma hade lämnat en kupong för 50 kronor och lyckats bli ensam med alla rätt. En bedrift som belönas med hela 1 miljon kronor.

Mannen hade dock missat att rätta sin rad och hade ingen aning om att han vunnit när Snabbare ringde upp honom dagen efter att omgången hade avslutats.

Mannen trodde först inte att det var sant, men när han loggade in på sitt spelkonto och såg han han blivit ensam vinnare med alla rätt och vunnit 1 miljon kronor förstod han vad som inträffat.

Nyhet hos Snabbare: Tipsduellen med 1 miljon kronor till en ensam vinnare. Läs mer här!

För mannen, som bara varit kund hos Snabbare i några veckor, blev det en riktig succéstart på veckan!

Varje vecka drar en ny omgång av Tipsduellen igång hos Snabbare med en rad av intressanta matcher. Tipsduellen är som tipset, men helt utan kryss.

Du ska tippa vinnarna i 10 matcher och blir det oavgjort får du rätt oavsett val. Alla rätt ger alltid vinst och en ensam vinnare är garanterad 1 miljon kronor.

Snabbare välkomnar alla nya kunder med 100 kronor i sportbonus. Följ länken här under för att läsa mer.

Nyhet hos Snabbare: Tipsduellen med 1 miljon kronor till en ensam vinnare. Läs mer här!

Regler & villkor sportbonus och Tipsduellen

Mer om Sport-bonus
Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här; stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information

1.Översikt
Spelreglerna som finns tillgängliga på vår hemsida är länkade och är en del av våra generella regler & villkor. Du accepterar dessa spelregler och våra generella regler & villkor när du skapar konto hos oss.

Varje vecka anordnas, om annat inte meddelas, en spelvecka av Tipsduellen. Spelare kan gå med i Tipsduellen när en spelvecka är öppen. Under denna tid kan man som spelare fylla i kupongen. Sporter som kan förekomma i Tipsduellen är Fotboll och Ishockey.

● Tipsduellen är ett så kallat poolspel där 82.5 % av omsättningen återgår till deltagarna i form av vinster.
● Varje kupong innehåller 10 matcher.
● Målet med spelet är att tippa rätt vinnare i alla 10 matcher.
● Spelaren väljer ett vinnarlag, 1 eller 2, i varje match – Vid oavgjort resultat (X) ges rätt oavsett vilket val som gjorts.
● Spelare som tippar rätt i alla matcher är berättigade till vinst.
● Vinstsumman per person är beroende på veckans omsättning och hur många som har tippat alla 10 matcher korrekt.
● Spelare som blir ensam med att ha tippat alla 10 matcher rätt är garanterad att vinna minst 1 000 000 SEK.

2. Definitioner
● “1X2”
”1” symboliserar hemmavinst, ”X” oavgjort, och ”2” bortavinst

● “Kupong”
De 10 matcher utvalda av Snabbare som utgör tipset under en specifik spelvecka

● “Tips”
De inlämnade svaren på en kupong.

● “Spelvecka”
Följs vanligtvis av ett nummer och avser en viss vecka där ett Tipsduellen har spelats

● “Spelstopp”
5 minuter före start av den match på kupongen som börjar tidigast.

● “Prispott”
66% av Spelveckans totala omsättning

● “Ensam vinnare”
Ensam vinnare är den som har tippat alla matcher på kupongen rätt när inget annat inlämnat tips har alla rätt.

● “Garantisumma”
Den vinstsumma en ensam vinnare är garanterad.

● “Garantipott”
Varje spelvecka avsätts 16.5 % av veckans omsättning till denna pott. Garantipotten används för utbetalning av garantisumman.

3. Allmänna Regler
3.1 Spel på specifik spelvecka kan göras fram till spelstopp. Spelstopp är 5 minuter före start av den match på kupongen som börjar tidigast. Kunden kan inte avbryta eller ändra ett spel efter spelstopp.

3.2 Kunden kan så länge som spelveckan är öppen ändra sitt Tips.

3.3 En kund som placerar ett spel tar fullt ansvar för att tipset korrekt reflekterar de valda spelen och kan inte hålla operatören ansvarig för eventuella förluster eller skador som uppstår.

3.4 Om det framkommer att ett spel är placerat efter att en match är påbörjad förbehåller sig Snabbare rätten att annullera spelet, oavsett om spelet är vunnet eller förlorat.

3.5 Vid händelse av funktionsfel i mjukvara ogiltigförklaras alla påverkade insatser, uttag och vinster.

4. Insatser
4.1 Varje tips som spelaren lägger i Tipsduellen kostar 50 SEK.

5. Prisberäkning
5.1 Spelveckans omsättning delas upp på följande vis
● 66% går till prispotten
● 16.5% går till garantipotten
● 17.5% behålls av Snabbare

5.2 Alla tips som har rätt på samtliga matcher på kupongen blir vinnare. Alla vinnartips delar lika på veckans prispott. Skulle en spelare vara ensam vinnare tar denna hem hela prispotten.

Skulle prispotten inte överstiga angiven garantisumma tas pengar från garantipotten tills det att garantisumman är täckt i sin helhet. Om pengarna från prispotten och garantipotten inte täcker garantisumman skjuter Snabbare till resterande summa.

5.3 Eventuellt överskott i garantipotten kan, efter Snabbares beslut, disponeras av Snabbare för ytterligare vinstutdelning eller andra liknande aktiviteter.

Om ingen spelare får alla rätt kommer spelveckans prispott att skjutas in i nästkommande spelveckas prispott.

5.4 Priser betalas ut på vinnande spelarens spelkonto. Snabbare strävar efter att alla vinster ska betalas ut senast 60 minuter efter att sista matchen på kupongen har avslutats.

6. Fastställande av resultat
6.1 Match ingående i Tipsduellen måste spelas inom en bestämd tidsperiod (spelveckan) för att resultatet ska vara giltigt i tipshänseende.

6.2 På kupong upptagen match, som i dess helhet spelas inom spelveckan, anses ha slutat med det resultat som föreligger vid den ordinarie matchtidens utgång. I den ordinarie matchtiden ska inräknas eventuella tidstillägg som domaren gjort p.g.a. spelavbrott. Resultat som framkommer i samband med förlängning eller efter protest gäller inte.

6.3 Match som börjar innan spelveckans start eller som inte är färdigspelad vid spelveckans slut kommer att fastställas med Snabbares metod för match utan spelresultat, se 6.7.

6.4 Avbryts match före den ordinarie matchtidens utgång, och det arrangerande förbundet före spelveckans utgång förklarar matchen för färdigspelad, gäller det resultat som förelåg vid tidpunkten för matchens avbrytande. Med färdigspelad match avses här att matchen inte ska spelas till slut eller spelas om vid senare tillfälle. Om arrangerande förbund vid spelveckans utgång inte har givit besked om att avbruten match ska anses vara färdigspelad ska resultatet på ifrågavarande match beslutas med Snabbares metod för match utan spelresultat .

6.5 Med undantag från vad som stadgas i ovan avsnitt, gäller följande för vänskapsmatch eller match som av Spelbolaget bedöms vara av vänskapskaraktär. Avbryts match innan 9/10 av ordinarie matchtid passerat, ska sådan avbruten match ej anses ha spelats i sin helhet inom spelveckan. Avbryts match när 9/10 eller mer av ordinarie matchtid passerat, gäller det resultat som föreligger vid tidpunkten för matchens avbrytande.

6.6 Administrativa matchresultat, exempelvis walk-over och andra matchresultat som fastställs som en disciplinär åtgärd, ska inte gälla som spelresultat. I sådana fall fastställs istället resultatet genom Snabbares metod för match utan spelresultat.

6.7 Match utan spelresultat, för matcher som enligt dessa regler inte har ett matchresultat kommer vinsten av matchen att tillfalla det lag som flest tips har valt som segrare på kupongen.

7. Specifika situationer
7.1 Matchresultatet som räknas är det officiella resultatet efter ordinarie speltid (inkluderar exempelvis INTE 2 x 15 min extra tid och / eller straffar).

7.2 Om en match avbryts och avslutas eller skjuts upp innan ordinarie matchtid är fullgjord, fastställs resultatet av matchen med hjälp av följande regler i denna ordningsföljd:
● den officiella matchvinnaren enligt beslut av det relevanta förbundet;
● under förutsättning att ingen officiell vinnare väljs anses matchen inte ha ett spelresultat och vinnare bestäms som ovan nämnt under “Match utan spelresultat

7.3 Uppskjuten match
Om en match skjuts upp av någon anledning och under förutsättning att ingen officiell vinnare väljs anses matchen inte ha ett spelresultat och vinnare bestäms som ovan nämnt i 6.7.

7.4 Uppgjorda matcher
Om Snabbare har mycket starka skäl att misstänka, eller kan bevisa, olaglig matchfixning förbehåller Snabbare sig rätten att besluta resultatet som en match utan spelresultat

7.5 Force Majeure och motsvarande
Om fler än 3 matcher inte avgörs på normalt vis under samma Spelvecka, diskvalificeras Spelveckan och samtliga insatser kommer att returneras till respektive spelares Snabbare-konto.

8. Diskvalificering
8.1 Om en spelare bryter mot någon av skyldigheterna enligt de servicevillkor som spelaren har gått med på genom att registrera sig med Snabbare och Tipsduellen, förbehåller sig Snabbare rätten att enligt dessa servicevillkor diskvalificera alla spel som spelats av spelaren och behålla alla eventuella vinster och fördela dessa medel till kommande spelveckas prispott. Exempel på sådana överträdelser är, men inte begränsade till;

● spel utfört av minderårig;
● användning av flera konton (båda / alla konton kan stängas av och eventuella vinster behållas av Snabbare);
● misslyckande med att bevisa spelarens identitet; och
● misstanke om kriminella handlingar, inklusive bedräglig verksamhet och penningtvätt.

Nästa artikel