Vanskelig å velge mellom strandlivet eller storbyferie? Her får du begge deler

Publicerat: 2018-12-2

Når man hører om Genève så er nok ikke strand, tropiske palmer og vannsport de første tankene som slår deg. For man kan jo ikke få en slik ferieopplevelse i et land som ikke har kystlinje? Vel, der tar du grundig feil.

Få i pose og sekk – les mer om Genève her!

Nå man skal velge feriedestinasjon kan det ofte være vanskelig å velge mellom en spennende reise til en storby eller en mer rolig ferie med late dager på stranden. I Genève får man derimot i både pose og sekk.

Den pulserende sveitsiste byen ligger vakkert plassert ved Genèvesjøen som er en av Vest-Europas største sjøer. Det er her storbyen møter strandlivet og aktivitetstilbudene når nye høyder. Bare 10 minutter fra sentrum vil sommerglade badenymfer finne alt de ser etter.

For man trenger faktisk ikke å reise lenger enn til Sveits for å oppleve litt «tropisk» atmosfære – tro det eller ei. Hos Tropical Corner man nyte en drink under palmetrær eller jobbe med brunfargen fra solsengen.

Langs sjøen yrer det av liv og spennende opplevelser hele dagen. Hva med å få et skikkelig adrenalinkick på vannski eller wakeboard? Har vindsurfing alltid være noe du vil prøve deg på, hjelper Genève deg også med å oppfylle denne drømmen.

Så hvorfor skal man velge mellom strand og byliv, når man kan få begge deler i Genève?

Føler du deg fristet? Les mer om den spennende byen her!

Nästa artikel