Tag picnickurven under armen og oplev Genève fra vandet

Publicerat: 2018-25-1

Genève er berømt for sine eksklusive ure, FN’s hovedkontor og chokolade, men bag facaden gemmer denne lille perle på meget mere. Genève i den franske del af Schweiz er en drømmedestination for alle med hang til det gode liv.

Nyd en fantastisk ferie i naturskønne omgivelser – Læs mere her.

Blot to timer væk med fly finder du Genève, så fredag aften efter arbejdet kan du nemt hoppe på et fly og nyde aftensmaden i Genève. Byen byder på mange muligheder for afslapning, mens du nyder den smukke natur omkring Genevesøen – og lige præcis det er noget, du ikke må snyde dig selv for, når du er på besøg.

Start lørdagen med at tage et smut forbi de lokale markeder og fyld picnickurven med lækre varer, inden du bevæger dig ud i byen.

Søcruise med udsigt
Genevesøen skaber en helt unik natur i byen, som er værd at udforske – og det skal helst ske fra vandet. Søen er fuld af liv, og hvad enten man selv har lyst til at prøve en af de mange aktiviteter man finder her eller læne sig tilbage og nyde søen fra en båd, så er der noget for enhver smag.

På den timelange Geneva Tour Cruise kan du på et lækkert søcruise opleve en helt enestående udsigt til Mont Blanc, lokale særværdigheder og byens smukke kyster.

I Genevesøen finder du også springvandet Jet d’Eau – et landmærke man ikke må gå glip af, når man er i Genève. Springvandet er det højeste i Europa, og sender vandet imponerende 140 meter op i luften.

 

Her kan du efter turen på vandet slå dig ned med picnickurven med godterne fra det lokale marked, mens du nyder den smukke udsigt over vandet med bjergene i baggrunden. Du kan nemt bruge hele dagen her, mens du betragter naturen og menneskene som promenerer rundt.

Genève rummer mange muligheder, og det kan betale sig at se bag facaden.

Går turen til Genève i juni, bør man stærkt overveje at tage af sted, mens den kendte regatta Bol d’Or Mirabaud står på – en oplevelse udover det sædvanlige. Her skal deltagerne hurtigst muligt fra Genève til Le Bouveret og tilbage, og de mere end 500 sejlbåde søen er et fantastisk syn.

Lige rundt om hjørnet
Den korte afstand og de mange muligheder gør Genève til den perfekte destination, hvis man trænger til at koble helt af henover en weekend.

Mange som tager på storbysferie kommer mere trætte hjem, end da de tog afsted, fordi de har travet destinationen rundt for at opleve alt. Men i stedet for at slide sålerne op og trætte benene mere end højst nødvendigt, kan du i Genève kombinere afslappende sightseeingen med bjergtagende natur og få ladet batterierne op.

Lige nu står foråret på spring, hvor byen vil summe af liv og vise sin smukkeste side frem, så hvorfor ikke udnytte de mange små ferier og den begyndende varme i foråret til at opleve noget nyt?

Nyd en afslappende ferie i naturskønne omgivelser – Læs mere her.

Nästa artikel