Bär med stil i vår med Day

Blommor, mönster och färger. Bär med stil med det danska märket Day – väskorna som rymmer allt du behöver både på jobbet och i vardagen. Här är våra favoriter i vår.

Passa på: Erbjudande på Day – köp en väska och få halva priset på en utvald necessär.

Med vårens väskor från det danska märket Day Birger et Mikkelsen får du en modern väska som både har utrymme för en shoppingrunda och förvaring. Day är kända för att kombinera skandinavisk och stilrent med mer vågade och internationella inslag.

Deras väskor finns i flera olika mönster, färger och modeller så du kan hitta din personliga favorit.

Träningsväskan:

Med den här lätta och smidiga väskan i nylon får du plats med alla dina träningskläder.

Väskan har bärhandtag och även en avtagbar axelrem så du kan variera genom att antingen bära väskan i handen eller på axeln.

Blom-mönstrade väskan

Den blom-mönstrade väskan från Day blandar funktion och elegans. Väskan har detaljer i skinnimitation och en tygapplikation framtill.

Väskan har dubbla bärhandtag och inuti finns ett stort fack så du på ett smidigt sätt kan organisera dina saker.

Ryggsäcken i textil

Ryggsäcken är tillbaka och är en av vårens hetaste trender. Den här ryggsäcken från Day i textil har detaljer i skinnimitation och flera praktiska fack där du kan förvara dina saker.

Väskan har justerbara axelremmar och även ett bärhandtag på ovansidan.

Vårkänsla med ljuslila väska

Stick ut med färg i vår med den här rymliga axelremsväskan från Day. Väskan är gjord i nylon och har sydda mönster. Väskan har detaljer i skinnimitation och en applikation med märket Day framtill.

Handväskan

Till shoppingrundan är du väl förberedd med handväskan från Day. Den här handväskan i nylon stänger du med en dragsko upptill. Inuti finns ett litet fack för värdesaker såsom mobil, nycklar och plånbok.

Matcha med necessär

Se till att matcha din väska från Day med en necessär från samma märke. Här finns flera olika färger och modeller att välja mellan. Vill du lyxa till det lite extra väljer du ett necessär-kit i nylon och blommönster från Day. I setet ingår två necessärer och en kraftig påse så du kan organisera alla dina toalett-artiklar.

Erbjudande: Köp din väska från Day och få halva priset på en utvald necessär från Day.

Nästa artikel