Ny chans på miljonen varje dag

En ny chans på miljonen varje dag. Betta på Oddsmiljonen – där alla rätt på dagens kupong ger 1 000 000 kronor i vinst. Här går man med och spelar hos ComeOn.

Svara på 8 frågor – chans att vinna 1 miljon kronor. Spela nya Oddsmiljonen från ComeOn här!

Oddsmiljonen är årets stora bettingnyhet från ComeOn. Varje dag kommer en ny bettingkupong med frågor från det hetaste i dagens aktuella matcher – exempelvis hur många mål det blir, hur många nickdueller en specifik spelare kommer att vinna och vad slutresultatet blir i matchen.

Totalt svarar man på åtta frågor och sätter man alla rätt väntar en storvinst: alla med 8 rätt är garanterade 1 miljon kronor.

Här är Oddsmiljonen.

Men att få åtta rätt är förstås riktigt klurigt och blir det ett par fel på kupongen behöver man inte sitta helt lottlös – Oddsmiljonen har en vinsttrappa där även exempelvis sju, sex och fem rätt ger en vinstsumma tillbaka.

Med andra ord är det nu läge att spana in dagens kupong och välja sida i de olika matcherna. Skulle hela kupongen gå in är det alltså miljonvinsten som väntar.

Svara på 8 frågor – chans att vinna 1 miljon kronor. Spela nya Oddsmiljonen från ComeOn här!

Så fungerar oddsmiljonen:
1 Logga in och gå med
Oddsmiljonen är exklusiv för ComeOn och man hittar spelet när man loggar in och går till sektionen erbjudanden. Att delta i Oddsmiljonen kostar 30 kr och går endast att spela i mobilen.

2 Svara på 8 frågor
Sedan är det dags att ta sig an kupongen. Varje dag har man en ny chans att delta för 30 kronor och få tillgång till dagens rad med matcher och händelser. Totalt svarar man på åtta frågor.

3 Alla rätt garanterar 1 miljon kronor
Att få alla rätt i Oddsmiljonen är svårt, men chansen finns. Och sätter man 8 rätt är man garanterad 1 miljon kronor.

Svara på 8 frågor – chans att vinna 1 miljon kronor. Spela nya Oddsmiljonen från ComeOn här!


Regler och villkor:
Åldersgräns: 18 år. 30 kr insats för att delta i Oddsmiljonen. Spela ansvarsfullt. Se fullständiga regler & villkor på Comeon.com l spelpaus.se l www.stodlinjen.se
https://www.spelpaus.se https://www.stodlinjen.se
Här hittar du fullständiga villkor.

Nästa artikel