NYHET: Här är spännande rödvinet direkt från anrika Girona

Ett modernt och trendigt vin gjort på två av världens mest uppskattade druvor. Årets stora rödvinsnyhet stavas Masia Oliveda Negre Jove. Här är allt du behöver veta om vinet.

Masia Oliveda Negre Jove finns som beställningsvara hos Systembolaget – klicka här för att läsa mer!

I byn Capmany, belägen i den spanska provinsen Girona i Katalonien, har familjeägda Grup Oliveda tillverkat förstklassiga viner i över 75 år.

Vingården grundades 1948 och det är nu den tredje generationen, med Alfons Freixa Oliveda i spetsen, som driver produktionen med stor hängivenhet och passion.

Nu lanserar den spanska vinproducenten en spännande nyhet på Systembolaget: Masia Oliveda Negre Jove.

Masia Oliveda Negre Jove är ett modernt och trendigt rödvin gjort på druvorna garnatxa (även känd som garnacha, eller grenache som den kallas i Frankrike) och cabernet sauvignon. Smakmässigt pratar vi om ett smakrikt och kryddigt vin med inslag av hallon, blåbär, mogna jordgubbar och blodapelsin.

Klicka här för att beställa hem Masia Oliveda Negre Jove från Systembolaget!

Masia Oliveda Negre Jove kostar 125 kronor och finns att hitta i Systembolagets beställningssortiment. För att beställa hem vinet gör man enligt följande:

  1. Klicka HÄR för att komma till produkten på Systembolagets hemsida
  2. Scrolla ner till rutan ”Handla online” och välj ”Hämta i butik”.
  3. Välj sedan hur många flaskor du vill beställa, lägg i varukorgen och betala.
  4. När beställningen finns i butiken får du ett meddelande och kan hämta ut den.

Masia Olived Jove gör sig utmärkt tillsammans med exempelvis en god köttbit, svamprätter eller mustiga grytor. Kanske något att bjuda gästerna på under någon av höstens middagsbjudningar?

Vill du beställa hem Masia Oliveda Negre Jove är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till Systembolagets hemsida.

Klicka här för att komma till Systembolaget.

Nästa artikel