Spansk kvalitet behöver inte kosta mer

Nu är Casas Honestos Smooth här – ett fruktigt spanskt rött boxvin fullt av smak. 
Så här gör man för att beställa vinet hos Systembolaget. 

Handla Casas Honestos Smooth online | Beställ till en av Systembolagets butiker, ombud eller med hemleverans | Klicka här för att läsa mer.

Om man är ute efter en prisvärd vinbox som inte tummar det minsta på kvalitén så kan det vara en klok idé att läsa vidare i den här artikeln. 

Nu lanseras nämligen det röda vinet i den populära serien Casas Honestos: Smooth. Det röda boxvinet från Spanien innehåller druvorna syrah, merlot, monastrell och garnacha. Priset ligger på 199 kronor för 3000 ml – och vinet är dessutom ekologiskt. Mycket vin för pengarna, helt enkelt. 

Vinet funkar utmärkt både till mat och till prat, och särskilt bra kombineras det till vegetariska rätter eller till rätter av fläsk- och lammkött.  

Boxen har nu en nylansering i helt ny elegant design, och har tidigare fått ett väldigt varmt mottagande från vinexperter och konsumenter. 

Lovord från experter 

Bland de positiva omdömena hittar vi bland annat Vinlivs:

Galet prisvärde”, slog Johan Franco Cereceda fast i augusti 2020. 

Handla Casas Honestos Smooth online | Beställ till en av Systembolagets butiker, ombud eller med hemleverans | Klicka här för att läsa mer.

Vinbörsen sätter stämpeln FYND! Och i Eva Weckströms omdöme kan man bland annat läsa följande:

Här har vi en eldig spanjor framställd på flera olika druvor i fin kombination. Summan är ofta bättre än de enskilda komponenterna och här får vi ett komplext och välsmakande vin med en kryddighet och attityd som tilltalar.“

Casas Honestos Smooth serveras vid 16-18 grader och har en fruktig och något kryddig smak med inslag av fat, mörka körsbär, muskot, svarta vinbär och choklad. 

Hitta varan i butik – klicka här för att se vilka Systembolag som har vinet inne för tillfället. Man kan även handla online genom att beställa till ombud, någon av Systembolaget butiker eller med hemleverans. 

Artikelnummer: 78460

Nästa artikel