Här är populära druvorna i boxnyheten

Sugen på att testa ett nytt rött boxvin i höst?
Här är Enzo Bartoli Piemonte Rosso – nyheten som fått toppbetyg.

Efterlängtad nyhet från kvalitetsområdet Piemonte – beställ Piemonte Rosso här.

Höstens nyhet från Enzo Bartoli har alla förutsättningar att bli en favorit bland många svenska i höst, då den passar lika bra till vardags som till helgens middagar och festliga tillställningar. 

Om man planerar en italiensk afton i höst så är det en klok idé att servera Enzo Bartoli Piemonte Rosso – en smakfull och elegant bag-in-box som gästerna kommer uppskatta. 

I augusti fick Enzo Bartoli Piemonte Rosso 4 av 5 poäng när Boxtoppen betygsatte nyheten, ett toppbetyg för den italienska bag-in-boxen.

Fått toppbetyg

Vinbörsen stämmer in i hyllningskören, då man sätter betyget “Bra köp” och i deras omdöme kan man bland annat läsa “(..)Smaken vittnar om ett vin där avsändaren haft höga ambitioner”.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso är direktimporterat från den klassiska, och hyllade, italienska vinregionen Piemonte, och är gjort på de omtyckta blå druvsorterna Barbera och Dolcetto.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso har en tydlig doft av körsbär, viol, skogshallon, blåbär och örter. Smaken då? Blåbär, skogshallon, mörka körsbär, vinbär och en touch av vanilj ger en medelfyllig och elegant smak, med en tydlig fruktighet. 

Går att beställa

Den här italienska nyheten är väl anpassad till mat, och allra helst då det italienska köket. Varför inte servera vinet till en härlig tryffelpasta eller pizza när höstmörkret gör entré. 

Enzo Bartoli Piemonte Rosso kostar 203 kronor och går nu att beställa på Systembolaget. Klicka här för att beställa vinet, eller använd någon av länkarna i artiklarna för att komma direkt till vinet. 

Efterlängtad nyhet från kvalitetsområdet Piemonte – beställ Piemonte Rosso här.

Nästa artikel