Spana in: Här är årets resetrender

Grekland, Turkiet och prisvärda hotell!
Det är trenderna som Airtours ser just nu när det gäller resandet 2023.
– Även all inclusive har fått en uppsving – det är många som vill ha kontroll på kostnaderna för sin semesterresa, säger Stefan Chatzopoulos på Airtours.

JUST NU: Få upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa här!

2023 är här! Ett nytt år med nya möjligheter när det gäller upplevelser och resor.

På det svenska resebolaget Airtours märker man just nu ett stort intresse för att resa.

– Kikar man på bokningsläget så är det mer bokat nu än vid samma period ifjol. Det är framför allt resor till Grekland och Turkiet som är populärt, säger Stefan Chatzopoulos på Airtours.

Kan du se några andra trender när det gäller resor 2023?

– Vi kan se att det det är mer prisvärda hotell som bokas och att intresset för all inclusive-hotell har ökat. Det ekonomiska läget påverkar så det är många som vill ha kontroll på kostnaderna och veta vad hela semesterresan kostar. Med all inclusive känner man sig trygg med vad resan kommer landa på när all mat ingår, säger han.

Njut av god mat på ett all inclusive-hotell i sommar. Avra Beach resort på Rhodos får toppbetyg av tidigare gäster.

Störst tryck ser Airtours på resor med avgångar under sommarlovet då skolorna har slutat. För dig som vill solsäkra sommaren erbjuder Airtours just nu en grym rabatt. Få upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor under juli månad!

För dig som vill haka på ”all inclusive-trenden” erbjuder Airtours just nu upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda all inclusive-resor i juli.

När det gäller all inclusive-hotell är Avra Beach Resort på Rhodos ett omtyckt hotell av många av Airtours tidigare resenärer.

Club Kastalia Holiday Village – strandnära familjeidyll med all inclusive.

I Turkiet vill vi tipsa om hotellet Club Kastalia Holiday Village i Alanya.  Hotellet, som har fått fina betyg av tidigare gäster, ligger alldeles vid stranden och erbjuder flera barnpooler, en egen miniklubb för barnen och fantastiska träningsmöjligheter.

JUST NU: Få upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa här!

Nästa artikel