JUST NU: 500 kr rabatt per person på alla weekendresor I höst

Airtours stora kampanj på weekendresor är igång!
Nu får du 500 kronor rabatt per person på alla avgångar under september och oktober.
En av dem som rest till en storstad med Airtours är 50-åriga Maria.
– Vi valde att boka vår resa med Airtours eftersom vi rest med dem tidigare och varit mycket nöjda, säger hon.

JUST NU: 500 kronor rabatt per person på weekendresor under septemer och oktober

Just nu kan du fynda en weekendresa hos Airtours. I skrivande stund pågår nämligen deras stora kampanj på weekendresor vilket innebär att du får 500 kronor rabatt per person på weekendresor med avresa under september och oktober.

Airtours är en av Sveriges största arrangörer av weekendresor med resor till över 40 städer. Hos dem hittar du resor till favoriter som Rom, Paris och London men även otippade städer som till exempel Belgrad, Dublin, Tel Aviv, Wien och Krakow.

Boka in en resa till vackra Wien i sommar och få 400 kronor rabatt per person.

Maria är en av alla resenärer som rest med Airtours under 2023. Hon valde att boka en resa med dem under april för att fira sin 50-årsdag och sin systers 40-årsdag.

– Vi valde Berlin eftersom det är en relativt kort flygresa dit från Stockholm – och Berlin har även ett enormt utbud av internationella matupplevelser, säger hon.

JUST NU: 500 kronor rabatt per person på weekendresor under septemer och oktober

När du bor på 4-stjärniga Abba Berlin hotell har du promenadavstånd till Europas största varuhus KaDeWe och Gedächtniskirche.

Systrarna bodde på det moderna designhotellet Abba Berlin hotell som förutom stilrena rum erbjuder gym, bastu och jacuzzi.

– Hotellet låg väldigt centralt och hade en fantastisk frukostbuffé. Vi upplevde Berlin genom en guidad busstur, väldigt många promenader och ett besök på DDR museum. Vi åt på fantastiskt goda Funky Fish och många andra härliga restauranger – det blev vietnamesiskt, indiskt och japanskt. Vi hann även besöka Tiergarten, Kastanjeallén, Mauerpark och riksdagen. För dig som vill ha ännu mer tips på sevärdheter i Berlin så spana in Airtours guide HÄR.

JUST NU: 500 kronor rabatt per person på weekendresor under septemer och oktober

Ovan är några av bilderna från Marias semesterresa i Berlin.

Varför valde ni att resa med Airtours?

– Dels för att vi rest tidigare med dem och varit väldigt nöjda,  men framför allt för att de kunde möta vårt önskemål om fem hotellnätter och bra avgångstider till och från Berlin. Framöver hoppas jag kunna besöka Barcelona eller Amsterdam och jag kan absolut tänka mig att resa med Airtours fler gånger.

JUST NU: 500 kronor rabatt per person på weekendresor under septemer och oktober

Nästa artikel