Jennifers drömresa med Airtours: ”Hotellet var helt fantastiskt”

Tusentals nöjda kunder har valt att resa med Airtours på semester.
En av dem är 29-åriga Jennifer som reste med Airtours till den grekiska ön Thassos.
– Airtours har stort utbud och bra priser oavsett om du vill åka till en populär destination eller hitta något mer unikt resmål, säger hon.

PASSA PÅ: Fyndläge på resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

Den svenska researrangören Airtours är proffs på solsäkra charterdestinationer och heta storstäder och lägger stort fokus på att välja ut de bästa hotellen och prisvärda flyg.

Och för dig som vill möta sommarvärmen runt Medelhavet så har Airtours just nu en klockren Black Week-kampanj!

En av dem som redan rest med Airtours till den grekiska ön Thassos är 29-åriga Jennifer och hennes sambo. De valde att boka en charterresa med Airtours, där de fick ett paketpris med flyg, transfer och 4-stjärnigt hotell med frukost.

– Min sambo hade varit på Thassos tidigare och hade bra minnen därifrån så därför föll valet på att åka dit. Vi gillar Grekland väldigt mycket och åker gärna till någon grekisk ö. Att vi bokade genom just Airtours var för att vi hittade en resa som passade oss och till ett bra pris, säger hon.

Med Airtours charterresor kan du resa till Greklands vackra ö-värld.

Dessutom upplevde Jennifer att det var smidigt att boka via Airtours och få en paketresa och slippa krångla med bokningar och planera själv.

– Airtours har bra utbud och bra priser oavsett om du vill åka till en populär destination eller hitta något mer unikt resmål.

PASSA PÅ: Fyndläge på resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

Jennifer och sambon bodde på ett nybyggt hotell som låg precis vid havet. Där fick de ett rum på markplan med uteplats vid poolen och utsikt över havet.

– Hotellet, som drevs av en familj, var fantastiskt och det bästa med resan. Eftersom hotellet låg precis vid havet så kunde vi äta frukost på strandpromenaden. På hotellets restaurang åt vi den bästa maten under resan.

Thassos är Greklands nordligaste ö med många vackra stränder. Här kan du bada i kristallklart vatten.

Eftersom Jennifer och hennes sambo gillar att vara aktiva på semestern tillbringade de mycket tid med att utforska omgivningarna och besökte stranden varje dag. Dessutom njöt de av god grekisk mat.

– Vi gillar som sagt Grekland generellt och Thassos passade oss perfekt då vi ville ha en lugn semestervecka. Det fanns gott om restauranger och små butiker. En dag tog vi en buss till öns huvudstad för att strosa runt och äta lunch.

Kan ni tänka er att resa tillbaka och är Thassos ett resmål du skulle rekommendera till andra?

– Ja, vi kan absolut kunna tänka oss att åka tillbaka till Thassos igen och jag rekommenderar det för alla som vill ha en lugn solsemester. Jag skulle säga att det passar väldigt bra för barnfamiljer och par.

PASSA PÅ: Fyndläge på resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

Nästa artikel