Här är vårens bästa reseerbjudande – så bokar du

Har du ännu inte bokat någon resa inför 2023?
Just nu kan du hitta solresor till riktigt bra pris hos Airtours.
Få upp till 1300 kronor rabatt per person på utvalda resor i vår!

PASSA PÅ: Fyndläge på resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

2022 börjar närma sig sitt slut och det är dags att blicka mot ett nytt år med nya drömmar och förhoppningsvis en resa. Efter att vi upplevt en period som kantats av minskat resande har vår framtidsplanering i mångt och mycket förändrats, men längtan efter att komma bort har för många aldrig varit starkare än nu.  

Och lika mycket som svenskarna längtar efter sommar, sol och bad längtar de stora turistländerna efter de besökare som är grunden i deras sysselsättning och ekonomi. Stora turistländer som Italien, Spanien och kanske framför allt Grekland gör sig därför redo för att ta emot sol- och badsugna resenärer i vår och sommar. Boka nu, längta mer!

För den som vill underlätta reseplanering och administration finns Airtours som alternativ. Här kan man boka flyg och boende i samma veva, och hitta unika resmål dit många turister inte tar sig. Vill man till exempel uppleva genuin grekisk kultur, och samtidigt ta del av magnifika sol- och badplatser erbjuder Airtours resor till ett flertal mindre grekiska öar, utöver de stora turistmagneterna Kreta och Rhodos.  

Faktum är att Grekland har över 200 bebodda öar, och här finns vackra tillflyktsorter som Karpathos, Halkidiki och Thassos. Antalet hotell på dessa öar är något mer begränsade, och Airtours är en av de arrangörer som flyger dit turister som vill upptäcka mer av Grekland och dess fantastiska kultur.  

Våren väntar som bekant runt hörnet, och Airtours har just nu en kampanj som sol- och badsugna resenärer definitivt bör titta närmare på. Där du får upp till 1300 kronor rabatt per person på utvalda sol- och badresor under 2023! Klicka på länken här under för att ta del av rabatten.

PASSA PÅ: Fyndläge på resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

Nästa artikel