Här är sommarens bästa reseerbjudande – så bokar du

Drömmer du om en resa i sommar men har ännu inte bokat?
Just nu har Airtours kampanjpris på ALLA sol- och badresor i augusti.
Boka din resa idag och spara tusenlappar!

PASSA PÅ: Fyndläge på sommarens resor hos Airtours! Boka din drömresa här!

Våren är här och det är dags att börja blicka mot sommaren och förhoppningsvis en resa. Efter att vi upplevt några år som kantats av minskat resande har vår framtidsplanering i mångt och mycket förändrats, men längtan efter att komma bort har för många aldrig varit starkare än nu.  

Och lika mycket som svenskarna längtar efter sommar, sol och bad längtar de stora turistländerna efter de besökare som är grunden i deras sysselsättning och ekonomi. Stora turistländer som Italien, Spanien och kanske framför allt Grekland gör sig därför redo för att ta emot sol- och badsugna resenärer i sommar och under senhösten.

JUST NU: Kampanjpris på ALLA sol- och badresor i augusti! Boka din resa hos Airtours

För den som vill underlätta reseplanering och administration finns Airtours som alternativ. Här kan man boka flyg och boende i samma veva, och hitta unika resmål dit många turister inte tar sig. Vill man till exempel uppleva genuin grekisk kultur, och samtidigt ta del av magnifika sol- och badplatser erbjuder Airtours resor till ett flertal mindre grekiska öar, utöver de stora turistmagneterna Kreta och Rhodos.  

Faktum är att Grekland har över 200 bebodda öar, och här finns vackra tillflyktsorter som Karpathos, Halkidiki och Thassos. Antalet hotell på dessa öar är något mer begränsade, och Airtours är en av de arrangörer som flyger dit turister som vill upptäcka mer av Grekland och dess fantastiska kultur.  

Vill du besöka Rhodos i vår och vill bo bekvämt med lyxiga lyxiga faciliteter och ett strandnära läge? Då är Rhodes Bay Hotel & Spa ett tips!

Sommaren väntar som bekant runt hörnet, och Airtours har just nu en kampanj som sol- och badsugna resenärer definitivt bör titta närmare på – med rea på sol- och badresor under augusti. Följ länken här under för att spana in alla resmål

JUST NU: Kampanjpris på ALLA sol- och badresor i augusti! Boka din resa hos Airtours

Nästa artikel