Fly från julstressen i år – boka in din resa med Airtours och få rabatt!

Fly från julstressen och snöslask i år och testa ett annorlunda firande.
Airtours erbjuder just nu kampanjpris på jul- och nyårsresor till solen!

Passa på: Just nu har Airtours kampanjpris på resor! Hitta din resa här!

Tiden går fort och snart är december här och dags att köpa julgran, laga julmat och fixa med paket till nära och kära. Men julens ledighet är även ett utmärkt tillfälle att passa på att fly från kylan till sol och värme. Hos Airtours erbjuder man just nu fina rabatter på sol- och badresor!

Semester i Dubai under jul och nyår. Boka din resa hos Airtours med 500 kr i rabatt per person.

Ett hett tips solsäkra Dubai som erbjuder sol och bad, men även en rad av spännande sevärdheter! Åk skidor inomhus, bege dig ut på jeepsafari och middag ute i öknen, shoppa i enorma Dubai Mall och besök världens högsta byggnad Burj Khalifa. Skyskrapan som är hela 828 meter hög och består av 163 våningar.

Ett annat säkert kort är charterfavoriten Gran Canaria med omkring 22 grader varmt på dagarna och en vattentemperaturer på cirka 19 grader.

Passa på: Just nu har Airtours kampanjpris på resor! Hitta din resa här!

Slappa på stranden vid Meeru Island Resort på juldagen.

Är du på jakt efter en riktig lyxsemester så rekommenderar vi Maldiverna. Här hittar du vita sandstränder, turkost hav och varmt väder året om. Boka Meeru Island Resort med bland annat två pooler, golfcenter, tennisbana, gym och fantastiska möjligheter för den som vill dyka eller snorkla.

Passa på: Just nu har Airtours kampanjpris på resor! Hitta din resa här!

Höj julstämningen i år genom att besöka en mysig julmarknad i en storstad.

Gillar du shopping och vill komma i julstämning under december så passa på att boka in en weekend i en storstad! Berlin, London, Riga och Prag är bara några av storstäderna med extra härlig julstämning!  Väljer du Riga måste du besöka Domkyrkotorgets julmarknad som är stämningsfull för båda stora och små. Även när det gäller weekendresor med julshopping får du just nu bra rabatt när du bokar hos Airtours. 

Passa på: Just nu har Airtours kampanjpris på weekendresor! Här hittar du dagens erbjudande!

För dig som vill fira jul- och nyårshelgen i en storstad så kan du även ta del av Airtours kampanj på härliga weekendresor. Eller vad sägs om att skåla in det nya året i London eller New York? 

Passa på: Just nu har Airtours kampanjpris på weekendresor! Här hittar du dagens erbjudande!

Nästa artikel