Drömmer du om en resa 2023? Spana in Airtours rabatter!

Nytt år och nya möjligheter!
Nu är det hög tid att börja planera och drömma om vad vi vill göra under 2023.
Hitta inspiration hos Airtours – just nu bjuder de på grymma rabatter till våren och sommarens resor.

PASSA PÅ: Få upp till 1 300 kronor rabatt per person på utvalda resor i sommar! Boka din resa här!

Nytt år brukar innebära en känsla av nystart då vi har ett helt nytt år framför oss. Dessutom är jul- och nyårsfestligheterna över och vi har tid att börja blicka mot våren och så småningom sommaren.

För dig som drömmer om en resa under 2023 så får du inte missa Airtours utbud av prisvärda charter- och weekendresor. Alltid med noggrant utvalda flyg och hotell.

Nu i januari kan du även boka din resa och få riktigt bra rabatter! 

✔️ Om du vill njuta av sommarvärme redan i vår erbjuder Airtours just nu KAMPANJPRIS på alla sol- och badresor i vår! Klicka här får att läsa mer och ta del av rabatten!

✔️För dig som tycker det är smidigt med all inclusive, där all mat ingår, bjuder Airtours på fina rabatter på alla inclusiveresor i vår! Klicka här för att läsa mer om alla resmålen och rabatten

PASSA PÅ: Få upp till 1 300 kronor rabatt per person på utvalda resor i sommar! Boka din resa här!

✔️Just nu kanske sommaren och sommarlovet känns avlägset men tiden brukar gå fort och snart är skolavslutningen här. Vill du ha solgaranti på sommarlovet så erbjuder Airtours upp till 1 200 kronor rabatt per person på utvalda resor under sommarlovet. Här kan du läsa mer om alla destinationer och ta del av rabatten.

Har du svår att bestämma dig vilken destination och hotell du ska boka så kanske topplistan över de mest bokade hotellen och resmålen under 2022 kan vara till hjälp. Toppar listan gör familjefavoriten Avra Beach Resort på Rhodos och tvåa ligger Marine Claire på Kreta. 

På Avra Beach Resort bor du direkt på stranden med promenadavstånd till Ixias shopping och nöjesliv. För barnen finns flera pooler och en barnklubb. Tidigare gäster har gett hotellet 4,5 i betyg!

Avra Beach Resort på Rhodos hyllas av tidigare gäster.

”Att bo på Avra är den totala upplevelsen samlad på ett ställe, en helt underbar atmosfär med en samspelt personal som vet hur man hanterar sina gäster. Om du vill längta tillbaka så bor du på Avra Beach Hotel”, skriver resenären Leif.

PASSA PÅ: Få upp till 1 300 kronor rabatt per person på utvalda resor i sommar! Boka din resa här!

Även Marina Claire är ett uppskattat hotell av Airtours resenärer.

När du bor på Marine Claire bor du också alldeles vid stranden och har nära till bra restauranger, trevliga caféer och prisvärd shopping. Hotellet får 4,4 i betyg av tidigare resenärer.

”Mycket fräscha och rymliga lägenheter med balkonger mot både hav och pool. Utmärkt läge nära strand och kommunikationer. Bra sängar och städningen var toppen”, skriver en av alla nöjda gäster.

PASSA PÅ: Få upp till 1 300 kronor rabatt per person på utvalda resor i sommar! Boka din resa här!

✔️Fakta topplista 2022

✔️5 mest besökta charterresmålen:

  1. Rhodos
  2. Kreta 
  3. Zakynthos
  4. Skiathos
  5. Alanya

✔️5 mest bokade charterhotellen:

  1. Avra Beach Resort (Rhodos)
  2. Marine Claire (Kreta)
  3. Trianon (Zakynthos)
  4. Electra Beach (Karpathos)
  5. Monart City (Alanya)
Nästa artikel