”Airtours är anledningen till att jag hittade kärleken”

Paulina och hennes väninna bestämde sig för att boka en sista minuten-resa till Kreta med Airtours.
En resa som förändrade Paulinas liv då hon träffade pojkvännen Konstantino.
– Airtours är anledningen till att jag hittade kärleken, säger hon.

JUST NU: Upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa idag och spara tusenlappar!

Airtours är proffs på Greklandsresor och erbjuder paketresor till Kreta med noggrant utvalda hotell. För dig som vill besöka Kreta i sommar kan du just nu boka och ta del av grymma rabatter. En av dem som rest med Airtours till Kreta är 27-åriga Paulina från Göteborg. Det var sensommaren 2021 och Paulina och hennes kompis hade gått till en bar i Göteborg, det regnade så tanken om en resa till värmen växte fram.

– Vi gick in på Airtours hemsida och hittade en sista minuten-resa till Kreta. Jag är halvgrek och har rötter i Kreta, men hade inte varit där sedan jag var liten bebis, säger hon och fortsätter:

– Nu lyckades vi hitta en super-billig resa till Kreta så vi bokade och åkte. Allt var väldigt smidigt då det var charter, med ett bra hotell och transfer till och från flygplatsen, säger hon.

En kväll under semestern var Paulina och hennes vän ute i Chania och strosade omkring i gamla hamnen.

– Det var verkligen en fin kväll och vi bestämde att vi ville ta en drink på ett ställe i hamnen. Där satt en snygg och charmig grek och han kom fram och började prata med oss. Resten är historia, säger hon och skrattar.

Sista kvällen på semestern hängde Paulina och hennes vän med den grekiska mannen; Konstantino och hans kompis.

– Vi fyra var ute hela natten och sedan åkte jag och min kompis direkt till hotellet, hämtade packningen och åkte till flygplatsen för att flyga hem till Sverige. Jag var hemma i Sverige i två dagar innan jag tänkte; vad gör jag här?  Så jag hittade en ny sista minuten-resa med Airtours, men den här gången stannade jag två veckor. Då lärde jag och Konstantino känna varandra bättre. Vi klickade, så det var verkligen vi från start, säger hon.

JUST NU: Upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa idag och spara tusenlappar!

Paulina tillsammans med pojkvännen Konstantino.

Idag bor Paulina i Sverige men har två hem – Sverige och Grekland.  Hon reser mellan Kreta och Sverige och delar med sig av sin vardag på sitt instagramkonto @paulinasuo och då och då blir det tips om saker att se och göra på Kreta.

– Det finns så mycket som jag gillar med Kreta. Först och främst vädret!  Det är soligt och varmt och det gör att man får mer lust och ork att göra saker. Sedan älskar jag maten och människorna. Människorna är högljudda och syns – det är charmigt. Sedan är livet här annorlunda. Här kan man gå ut och äta och umgås en tisdagskväll även om man jobbat hela dagen.

JUST NU: Upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa idag och spara tusenlappar!

Airtours erbjuder paketresor till Kreta med noga utvalda hotell och direktflyg.

Vad bör man se och göra när man är på Kreta?

– Det finns många fina pittoreska byar där du kan hitta mysiga tavernor. Jag har även min favoritstrand Seitan Limania Beach. Det är en liten hajk innan du kommer fram till en fantastisk strand. Det är en skön vibe på stranden med musik och många yngre människor. Du kommer säkert även stöta på vild-getter som promenerar runt på stranden. De är inte farliga, men de kommer försöka hitta en smörgås eller ett äpple att äta, så göm din mat, skämtar hon.

För att ta dig till Seitan Limania Beach får du promenera en bit. Väl framme kan du njuta av en fantastisk strand och även hälsa på getter.

Till sist, vilka passar Kreta som resmål?

– På Kreta finns det något för alla, så det här är verkligen ett resmål som passar alla. Barnfamiljer, pensionärer och unga. Sedan kan du välja var du vill bo beroende på om du vill ha det lugnt eller mer liv. Det som är så bra med Kreta är att det finns så många möjligheter.

JUST NU: Upp till 2 200 kronor rabatt per person på utvalda resor i juli! Boka din resa idag och spara tusenlappar!

Nästa artikel