Utöka ditt lån hos LoanStep – så fungerar det

Som kund hos LoanStep finns möjligheten att utöka sitt befintliga lån i stället för att ansöka om ett nytt – något som kan hjälpa en att få bättre överblick över sin ekonomi. Så här fungerar det.

Klicka här för att komma till LoanStep.se

LoanStep är ett låneförmedlingsföretag som erbjuder möjligheten att låna pengar online. För många handlar det om oförutsedda utgifter i vardagen – en diskmaskin som går sönder eller ett akut tandläkarbesök som man helt enkelt inte hade räknat med.

Som kund hos LoanStep finns också möjligheten att utöka sitt lån. Vad detta innebär är att du i stället för att ansöka om ett nytt lån helt enkelt höjer lånebeloppet på ett redan befintligt lån. För att göra detta krävs det att du har gjort åtminstone en lyckad återbetalning på ditt pågående lån.

Klicka här för att komma till LoanStep där du kan läsa mer!

Den största fördelen med att utöka sitt lån är smidigheten. Att ha ett samlat lån i stället för flera små gör det lättare att få överblick över sin ekonomi – något som i långa loppet förhoppningsvis också kan leda till att man får en bättre ekonomi överlag.

Om man vill utöka sitt lån så gör man det enkelt i inloggat läge på LoanStep.se och får besked som vanligt. En nyhet är att LoanStep nu även har lanserat en egen app som gör processen ännu smidigare. Du hittar appen på Google Play och App Store.

Vill du lära dig mer om lån hos LoanStep är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till LoanStep.se!

Klicka här för att komma till LoanStep.se!

Representativt exempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Nästa artikel